To je to što me zanima!

Upravo vjenčani: Mario Mamić i Tia Jurčić spremno su pozirali

Na društvenim mrežama je objavljena fotografija novopečenog bračnog para. Mladenci su se ulazeći u salu držali za ruke, a Mario je u rukama držao Tijin buket
Vidi originalni članak

Tia Jurčić (31) i Mario Mamić (33) večeras su izrekli sudbonosno da. Vjenčao ih je matičar u Westinu, a na svadbu je pozvano stotinjak ljudi.

Fotka event menadžerice u vjenčanici osvanula je na društvenim mrežama jednog zagrebačkog make up studija. Tia je odabrala decentni make up s naglaskom na oči, a na usnama nosi svijetli ruž.

Ubrzo nakon toga, objavljena je i fotografija novopečenog bračnog para.

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka njihovog ulaska u salu u pratnji kumova, Marka Vjetrovića, glasnogovornika nogometnog kluba Partizan i njegove supruge Višnje.

Mladenci su se ulazeći u salu držali za ruke, a Mario je u rukama držao Tijin buket.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Višnja Vjetrović za svadbu je odabrala seksi kombinaciju.

Inače, prije nekoliko dana Tia je u frizerskom salonu stavila umetke u kosu.

Par je u vezi godinu dana. Pokćerka ekonomista Ljube Jurčića iza sebe već ima brak s američkim košarkašem Chrisom Warrenom (35), a sin Zdravka Mamića bio je u braku s Monikom Kravić s kojom ima i dva sina.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Marina J. 15.10.2017.

    Na stranu sav taj kič, Bože moj, ukusi su različiti, tko voli nek izvoli.. ali ženski komentari na ovom članku su vrh vrhova, pogotovo za bijelu vjenčanicu. Valjda su sve brižne udane komentatorice nevine u brak ušle. Licemjerno..

  • retita🦋 15.10.2017.

    Još malo pa nepomirljive razlike...

  • retita🦋 15.10.2017.

    Hladna ako gmaz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare