To je to što me zanima!

Posljednji Divljanov intervju: Život uvijek ima i lijepe strane

Frontman legendarnih Idola preminuo je u četvrtak u bolnici u Beču. Svoj zadnji intervju dao je za Rolling Stone dok je ležao u bolnici i borio se s opakom bolešću
Vidi originalni članak

U intervjuu za Rolling Stone, Vlada Divljan pričao je o svojoj bogatoj karijeri, vremenu i životu. Iako se tijekom davanja intervjua liječio u bečkoj bolnici u kojoj je na kraju i preminuo, intervju koji je dao je, kako kaže njegov autor, izrazito nedvosmislen i iskren i ni po čemu se ne bi dalo naslutiti da ga daje netko tko će kroz koji dan izgubiti bitku s teškom bolešću. 

Kad se krajem siječnja pročulo da je hospitaliziran, Divljan je rekao da nije u životnoj opasnosti samo kako bi, kako je priznao u svom posljednjem intervjuu, došao do zraka jer je situacija postala nesnosna. Intervju je dao mailom jer mu je tako bilo najjednostavnije. Najdojmljiviji je dio u kojem je legendarni glazbenik podijelio svoje poglede na život i objasnio kako njegov optimizam dolazi iz ljubavi prema životu i glazbi koju je oduvijek obožavao. 

- Mislim da ovaj optimizam o kome pričate dolazi do izražaja i zato što se rock autori danas uglavnom bave “mračnijim” temama, što je razumljivo s obzirom na to kakva su vremena, ali ne smijemo zaboraviti da život ima i lijepe strane - rekao je Divljan.

Intervju pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 06.03.2015.

    moj životni moto je dobro je moglo je bit i gore ovo ću izgurati

  • svejedobro 06.03.2015.

    RIP

  • CUKRENA. 06.03.2015.

    Ne smijemo zaboraviti da život ima i lijepe strane....to je jednostavno tako, jer kad bi mislili na loše niko od nas nebi dugo izdržao..i zato samo lijepe stvari i osmjeh na lice ma kako teško bilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare