To je to što me zanima!

Posljednji ispraćaj legendarnog glumca: Na sprovod Milana Gutovića došli su brojni kolege

Među prvima tu su bili Tihomir Stojković, Ivana Dudić, Aleksandar Dunić, Andrija Milošević. Ispred crkve, Lanetov sin Spasoje primao je sućut od mnogobrojnih prijatelja
Vidi originalni članak

Brojni kolege i prijatelji stigli su na posljednji ispraćaj srpskog glumca Milana Laneta Gutovića pored Crkve Svete Trojice u Kumodražu, piše Telegraf.rs.

Među prvima tu su bili Tihomir Stojković, Ivana Dudić, Aleksandar Dunić, Andrija Milošević. Ispred crkve, Lanetov sin Spasoje primao je sućut od mnogobrojnih prijatelja.

U 75. GODINI Umro je glumac Lane Gutović, čuveni Šojić iz Tesne kože

Kako su naveli mediji, glumac je tijekom života izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji velikana ili u Aleji zaslužnih građana, što je njegova obitelj ispoštovala. Sahranit će ga u obiteljskoj grobnici.

Podsjećamo, glumac je preminuo u srijedu u 75. godini u bolnici u Beogradu od posljednica korone. Primljen je 13. kolovoza u bolnicu, a prošlog je četvrtka priključen na respirator.

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • beli1977 29.08.2021.

    Ajme koliko ljubitelja Jugofilmova čak i text znaju!!! Ljudi pa vi živite u prošlosti!!!! Stvarno tko gleda filmove na ekavici nisko obrazovani ljudi!

  • Karlo72 29.08.2021.

    Zbogom Šoitju. Počivao u miru

  • peky zeki 28.08.2021.

    Zbogom legendo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare