To je to što me zanima!

Poslušajte: Hauser je ispratio Olivera uz njegovog 'Galeba'

Oliver je bio onaj najveći. Legenda kakve više nikad neće biti. Otišao si prijatelju moj, ali kao da nisi jer tvoj glas, tvoja pisma zauvijek će ostat utkana u našim srcima, riječi su koje je Hauser posvetio Oliveru
Vidi originalni članak

Brojni su poznati danas došli ispratiti Olivera Dragojevića na mjesnom groblju sv. Roka u Veloj Luci, a među njima bio je i violončelist Stjepan Hauser (32). Član dueta 2Cellos zasvirao je na samom početku ceremonije jednu od najljepših domaćih pjesama, Oliverovu baladu 'Galeb i ja'.

Na tisuće ljudi nije moglo suspregnuti emocije i suze, pa ni sam Hauser koji se družio s Dragojevićem. Stjepan se prije sprovoda uvježbavao u vrtu na Korčuli, a snimku svirke objavila je nekadašnja manekenka Fani Stipković. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Zauvijek prijatelji', tako je Hauser početkom tjedna opisao svoj odnos s legendarnim pjevačem uz simpatični video iz 2015. koji pokazuje koliko je njihov odnos bio prijateljski. Dvojac je tada nastupao na 'Open jazz festivalu' u Veloj Luci.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oliver je bio onaj najveći. Legenda kakve više nikad neće biti. Otišao si prijatelju moj, ali kao da nisi jer tvoj glas, tvoja pisma zauvijek će ostat utkana u našim srcima. Slušat će te i moja djeca, unuci i njihova djeca. Ostavio si trag u beskraju - riječi su koje je Hauser posvetio Oliveru. 

VIDI OVO: Kako je nastala poznata balada Galeb i ja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Splicanka'92 02.08.2018.

    Je li rozga pjevala

  • 02.08.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • slavonka_s 02.08.2018.

    Jako lijepo, ali tuuuuužno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare