To je to što me zanima!

Poslušajte kako je Aki na televiziji otpjevao makedonsku pjesmu uz koju je ispraćen

Prije pet godina u emisiji 'A strana' otpjevao je pjesmu 'Zašto si me rodila majko', a publika ga je tijekom nastupa nekoliko puta nagradila pljeskom
Vidi originalni članak

Tijekom posljednjeg ispraćaja legendarnog pjevača Akija Rahimovskog na zagrebačkom Mirogoju svirala je makedonska narodna pjesma 'Zašto si me rodila majko', a na njegov lijes bila je položena makedonska zastava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije pet godina, Aki je ovu pjesmu otpjevao tijekom HRT-ove glazbene emisije 'A strana'. Osim te, u emisiji je otpjevao i pjesme 'Bitola' te 'Kako što e taa čaša'. 

Tijekom nastupa publika ga je nekoliko puta nagradila gromoglasnim pljeskom. 

Aki je do 19. godine živio u Skopju, nakon toga se preselio u Zagreb, a zadnjih šest godina živio je u Novom Mestu, gradiću u Sloveniji.

Prijatelji i obitelj danas su se posljednji put oprostili od velikog pjevača u Aleji velikana na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • camargue 28.01.2022.

    Pjesma se zove "Zošto si me majko rodila". Kad se navodi naziv, navodi se točno i ako je potreban prijevod stavi ga se u zagradi.

  • Mala mapa 27.01.2022.

    Obozavala sam ih slusati 🥲🙏

  • 27.01.2022.

    po čemu ti izgleda da je umro takav neki (inače zapravo nepostojeći) humanitarac? meni izgleda kao da je umro čovjek osebujna glasa čije pjesme su slušale i slušaju brojne generacije i u kojima njegove izvedbe bude jako puno osjećaja i sjećanja ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare