To je to što me zanima!

Poslušajte pjesmu 'Sedam', najnoviji singl Plavog orkestra

'Sedam' je singl koji oslikava energiju i vedrinu dugoočekivanog albuma, koji će objaviti Dallas Records. Nadolazeći album koncepcijom podsjeća na 'Soldatski bal'
Vidi originalni članak

Pod producentskom palicom Nikše Bratoša ovaj album ulazi u povijest kao najduže sniman album na prostorima bivše Jugoslavije. 'Sedam' je singl koji oslikava energiju i vedrinu dugoočekivanog albuma, koji će objaviti Dallas Records. Sa svojom koncepcijom ovaj album najviše podsjeća na 'Soldatski bal', prvi album Plavog Orkestra iz 1985 godine. To je jedan novi, moderan Orkestar, a opet bazičan, pun energije sa melodijama koje će razveseliti sve ljubitelje ove grupe.

Prethodni singl, 'Ti misliš da je meni lako', za samo dva mjeseca ostvario je veliku gledanost na Youtubeu i tako sustigao velike hitove Plavog Orkestra kao sto su 'Suada' i 'Bolje biti pijan nego star'. 

Poslije koncerata u Kragujevcu, Kranju, Novoj Gorici, Istri i drugdje, Plavi Orkestar je u kolovozu održao i svoj najveći koncert u karijeri, na beogradskom Beer Festu pred 130.000 posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kahuna 11.09.2012.

    Plaviog orkestra-mislite Plavog orkestra?!

  • jedina1301 11.09.2012.

    Ovo i lici na nesto nasprem one sa Draganom... goru pjesmu od ti mislis da je meni lako nisam cula godinama...cak mi je bolja i ona od rokeri s moravu krkenzi kikiriki bolja od te... pffffffff

  • _petra_ 11.09.2012.

    dobre stvari mi imaju plavci...ali riko mi je zvucnik pa neznam za ovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare