To je to što me zanima!

Poslušala naredbu 'Savršenog': Hana je krenula s treniranjem

Nakon izlaska Goran je odlučio Hanu malo 'zaposliti'. Rodić je prije rekla da ne vježba no kako je Goran nedavno pokrenuo web stranicu preko kojeg voditi fitness treninge i ona je odlučila početi vježbati
Vidi originalni članak

Hana Rodić (21) Goran Jurenec (39) nakon showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' svoju vezu održavaju na daljinu zato što Goran živi i radi Njemačkoj. No čim nađe slobodnog vremena, Goran 'pojuri' Hani u zagrljaj.

Goran se tako prije par dana vratio iz Njemačke. Prvo je Hanu odlučio provesti u kinu. Nakon što su kupili kokice Hana i Goran su se zaputili u dvoranu gdje su pogledali film 'Ljubavnik na francuski način'.

Nakon izlaska Goran je odlučio Hanu malo 'zaposliti'. Naime, Rodić je i prije komentirala da ne vježba no kako je njezin partner nedavno pokrenuo web stranicu 'Model Up Your Life' gdje preko interneta voditi fitness treninge, pa da će i ona morati početi vježbati.

- Još malo pa trening bebo - napisao je Goran Hani siječnju u komentarima ispod Hanine fotografije i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgleda kako je Hana poslušala Goranove 'naredbe' i krenula u teretanu. Na društvenoj mreži podijelila je fotografiju u teretani, a u ruci drži bočicu sa sportskim napitkom.

- Vrijeme za treniranje - napisala je Hana. 

Prije nekoliko dana sa svojim pratiteljima podijelila je svoju sreću. Naime, Rodić se uskoro sprema na plastičnu operaciju, točnije povećanje grudi u Tursku.

Najveća podrška su joj Goran, ali i njezina obitelj. 

- Goran i obitelj su me podržali jer znaju da mi je to velika i dugogodišnja želja. Napokon sam odlučila zakazat termin i ne mogu dočekati rezultate - zaključila je Hana. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mima35 19.05.2019.

    " Prvo je Hanu odlučio provesti u kinu" wtf??, kao da čitam zadaću moje male koja ide u 1. razred O.Š.

  • 19.05.2019.

    Kad muskarac od 40 g nis ne radi vec se naslikava i zivotari bez obaveze ... tu je veliki problem

  • Kamičko 18.05.2019.

    Pišem ovdje jer očito ne uvažavate ispravke koje vam čitatelji šalju. Nije nikamo krenula s treningom, stoji na mjestu, POČELA je s treningom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare