To je to što me zanima!

Postala favorit: Prvi put čuli Ninu uživo i poludjeli za njom

Nina Kraljić nastupala je u Amsterdamu na službenom partiju za 'zagrijavanje' za Eurosong i oduševila je sve ljubitelje tog natjecanja koji smatraju da ima dobre šanse da pobjedi
Vidi originalni članak

Nina Kraljić u Amsterdamu oduševila je publiku na 'pre-Eurosong' partiju u Amsterdamu, ali i sve ostale Europljane koji su nastup pogledali na internetu. Za najbolju izvedbu može se i glasati na stranici Wiwi Bloggs, a Nina je u jednom trenutku bila na trećem mjestu. 

Ljubitelji natjecanja upozoravaju druge preko društvenih mreža neka 'ne podcjenjuju Hrvatsku ove godine', dok su neki rekli da 'hrvatska pjesma ide ravno na prvo mjesto'. 

- Kako je moguće da je netko ovoliko dobar? Ninin glas je čaroban - komentirali su zagriženi ljubitelji natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Nina ih, kažu, podsjeća na britansku pjevačicu Ellie Goulding. 

Osim glasom, Kraljić je oduševila i neobičnom kreacijom koja je odgovarala pjesmi i prizorima na video zidu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Marina J. 11.04.2016.

    Nina sretno, očekujem dobar plasman (samo ne daj Bože pobjedu, nemamo mi para za organizaciju), ali drugo mjesto bi bilo odlično, da se začepe usta svima koji su protiv Nine.. Sretno!

  • 11.04.2016.

    Svaka čast Nini, ali trebali smo poslati LET 3 sa plutenim čepovima ili karanfilima u guzama, u onim kožusima i sa umjetnim brkovima....sigurno bi pobijedili jer bolesna i dokona Europa treba sve samo ne "lijepo" ili "normalno".

  • plik 11.04.2016.

    jooj, da bar pobijedimo, onda bi svi problemi bili rijeseni u Hrvatskoj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare