To je to što me zanima!

Postao seks-simbol zbog serije na Netflixu, žene luduju za njim

Serija 'Bridgerton' donijela mu je popularnost i preko noći je postao seks-simbol te potencijalni kandidat za novog Jamesa Bonda. Trenutačno je pri samom vrhu kladioničarskih lista te bi mogao zamijeniti Daniela Craiga
Vidi originalni članak

Najava za Netflixovu seriju 'Bridgerton' u studenome je pobudila veliki interes gledatelja. Za Božić je premijerno prikazana na Netflixu, a serija prati događanja u engleskom visokom društvu od 1813. do 1827. U seriji se posebno istaknuo glumac Regé-Jean Page (31), koji je utjelovio lik Simona. U seriji u mnogim scenama pokazuje svoje mišićavo tijelo.

NOVI JAMES BOND? Zvijezda Netflixa dobila podršku obožavatelja da zamijeni Craiga

Serija 'Bridgerton' donijela mu je popularnost i preko noći je postao seks-simbol te potencijalni kandidat za novog Jamesa Bonda. Trenutačno je pri samom vrhu kladioničarskih lista te bi mogao zamijeniti glumca Daniela Craiga (52) u ulozi tajnog agenta. 

Page je u jednom od intervjua rekao kako je bio razigrano dijete te je sanjao da postane istraživač.

-  To je bilo ono za što sam mislio da bi uistinu bilo sjajno raditi: otkriti nepoznate krajeve i dokazati svojim otkrićima da je svijet čudesniji nego što se misli. Ali tada sam otkrio da bi to značilo i susrete s paucima pa sam odustao - rekao je glumac.

Imali smo ga prilike vidjeti u seriji 'Waterloo Road' iz 2015. te u miniseriji 'Roots' 2017. Osim glume, velika mu je strast pjevanje, a što se tiče ljubavnog života, skriva ga 'kao zmija noge'. Niti na društvenim mrežama ne otkriva svoju privatnost, već objavljuje samo fotografije sa snimanja. 

Mediji su ga povezivali s britanskom glumicom Antonijom Thomas (34), no nikad nisu komentirali je li njihov odnos ljubavni ili prijateljski. 

Nedavno se 'šuškalo' kako se na setu serije stvorila i ljubavna kemija između njega i kolegice Phoebe Dynevor (25), koja glumi Daphne, ali je Page u jednom intervju nedavno rekao kako je njihova kemija bila samo ispred kamera i odbacio je sve tvrdnje o vezi. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Telpekeg 17.01.2021.

    Nastavlja se blackwashing europske povijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare