To je to što me zanima!

Postigla nemoguće: Sadašnji i bivši suprug slažu se kao braća

Glazbenik Lenny Kravitz ruši sve predrasude o ljubavnim odnosima. Ne samo da ima dobar odnos s bivšom suprugom, već se odlično slaže i s njezinim novim partnerom, glumcem Jasonom Momom
Vidi originalni članak

Imati dobar odnos s bivšim partnerom nešto je čime se malo tko može pohvaliti.  Ipak, svako pravilo ima iznimku, što pokazuje primjer glazbenika Lennyja Kravitza (55) koji je u intervjuu za 'The Times' otkrio da je u dobrom odnosu s bivšom suprugom Lisom Bonet (51), ali i njezinim dvanaest godina mlađim suprugom Jasonom Momom (39).

- Trebalo nam je vremena kako bismo opet postali najbolji prijatelji. Naše obitelji su izmiješane. Volim njezinog supruga, on mi je poput brata. Naš odnos je sada prekrasan, ali je trebalo mnogo raditi na tome – rekao je.

Inače, Lenny i Lissa razveli su se 1993., nakon šest godina braka te imaju kćer Zoë (30). Lisa i Momoa upoznali su se 2005., no vjenčali su se tek 2017. i imaju dvoje djece kojima su dali neuobičajena imena. Sin se zove Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa (10), a kćeri su dali ime Lola Iolani Momoa (12).

Jason Momoa najpoznatiji je po ulogama u 'Igri prijestolja' i  i 'Aquamanu'. Nedavno je odlučio riješiti se brade, po kojoj ga mnogi prepoznaju. 

NAKON SEDAM GODINA Jason Momoa obrijao je bradu: 'Sada više ništa nema smisla'

U siječnju je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu prema listi koju od 1990. godine sastavlja filmski kritičar TC Candler. Te liste temelje se na prijedlozima javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VEZU S NJIM TREBA IZBJEGAVATI: Ovo je najsebičniji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Michelangelo 26.07.2019.

    Možete vi meni davati žutih i crvenih koliko hoćete...ali ste i dalje nepismeni!!Kad dboijem karton znam da vas boli...za upućene bullseye!!

  • ri_ko_k_sni_123 25.07.2019.

    Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa? Pa to dijete je vjerojatno tek sad sa 10 godina naucilo napokon izgovoriti svoje ime

  • 25.07.2019.

    Nije ona nista postigla,vec su postigli ocito svi zajedno.Mogla bi se ona je... da oni ne zele biti u dobrim odnosima.Osim toga,oni su kvalitetni ljudi,svi troje i bas mi se svidja njihov medjusobni odnos..

Komentiraj...
Vidi sve komentare