To je to što me zanima!

Posvađane kume Severina i A. Čermak mirile su se uz pivo...

ZAKOPALE RATNU SJEKIRU Iako godinama nisu razgovarale, Severina se poslije prekida s Popovićem zbližila s Andreom Čermak. Tulumarile su na Oktoberfestu
Vidi originalni članak

Iako joj je bila vjenčana kuma prije osam godina, Severina (41) prekinula je kontakte s Andreom Čermak (37). Snaha umirovljenoga generala Ivana nekad je bila direktorica Escade za Hrvatsku. Splitska pjevačica stalno se odijevala kod Andreje dok ih žestoka ženska svađa nije razdvojila. Nekad bliske prijateljice preko noći su zahladile odnose, a nakon što se Andrea sa suprugom Hrvojem (39), sinom Ivanom (8) te kćerima Sarom (6) i Ani (3) 2011. preselila u München u kojem je odrasla, nisu se ni vidjele. 

Severina je poslije burnog prekida s Milanom Popovićem (47) očito odlučila obnoviti staro prijateljstvo. Poslije koncerta u klubu u Zürichu posjetila je Andreju u Njemačkoj. Obje su nabavile bavarske narodne nošnje i zabavljale se u velikom šatoru. Pozirale su s kriglama piva i fotografijama se pohvalile na društvenim mrežama.

Severinina sina Aleksandra (1) čuvala je dadilja koju je pjevačica povela sa sobom. I srpski “kralj bakra” obnovio je veze iz prošlosti. Milan Popović navodno se već neko vrijeme viđa i dopisuje sa srpskom voditeljicom Katarinom Šišmanović (29). Severinu i Milana za dva mjeseca čeka ročište za skrbništvo nad sinom.

Prvo ročište: Milan može viđati sina Aleksandra bez Severine

Idi na 24sata

Komentari 133

  • ParlevuFranse 04.10.2013.

    Gdje joj je dijete dok ona pije po krcmama?

  • šiš 02.10.2013.

    Seve s nikim ne može dugo.

  • Tajna Osoba 02.10.2013.

    Ne razumijem kakva li je to zvijezda, ova seva koja mora da bude prisutna na svim eventima. Pa prave i velike zvijezde kao sto je npr Ceca Raznatovic i nisu na svim eventima jer nisu dostupne svima kao ova porno-kretenusa. Boze baci ciglu na Sevu i budi precizan! Hvala unaprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare