To je to što me zanima!

'Potpuno je ista majka': Kći Kim Basinger je pozirala gola

Nitko mi neće govoriti da sam oštećena roba jer imam tetovaže po tijelu, rekla je Ireland Baldwin. Ističe da se trudi izgledati što stvarnije na društvenim mrežama i ne planira glumiti nešto što nije
Vidi originalni članak

Volim svaku svoju oblinu i krivinu. Tijelo treba tretirati s dostojanstvom i poštovanjem koje zaslužuje, rekla je nedavno manekenka Ireland Baldwin (22). Kćer bivših supružnika, glumaca Aleca Baldwina (60) i Kim Basinger (64) pohvalila se jučer golišavom fotografijom na profilu društvene mreže.

Fotografu Tyleru Kandelu pozirala je na plaži uz more, a mnogi su je fanovi zatim usporedili s njezinom majkom Kim. Dvojac nije htio otkriti lokaciju snimanja. 

- Ista si majka Kim. Izgledaš kao da je božica Afrodita izašla iz morske pjene - komentirali su fanovi. Dodali su kako je vole vidjeti golu i 'slobodnu' te je u komentarima upozorili da se ni slučajno ne podvrgava plastičnim operacijama poput većine holivudskih 'faca'. 

Model Ireland tvrdi kako nikada ne uređuje svoje fotografije i da se ne namjerava nikada 'kažnjavati' što ne izgleda kao netko drugi. 

- Ne dopuštam da mi netko govori stvari poput onih da sam oštećena roba jer imam tetovaže po tijelu - rekla je manekenka. Ističe da se trudi izgledati što stvarnije na društvenim mrežama i ne planira glumiti nešto što nije. Ireland je svojedobno otkrila da je nekada jela kutije od pizze kako bi ostala mršava, no sada se time, kako kaže, ne opterećuje. 

SKORO SVE 'ISPALO' Pijana kći Kim Basinger vikala nasred ulice raskopčane haljine

- Blijeda sam, obožavam kruh i pivo. Imam nedostatke i je*eno ih volim, kao i svoje tijelo i vi biste svoje trebali voljeti isto. Život je prekrasan i prekratak i ne treba ga trošiti na opsesiju izgledom ili taštinu. Živite u trenutku i uživajte u dobrom društvu - zaključila je Ireland. 

ODUŠEVILA FANOVE Opet provocira: Kći slavnog glumačkog para pokazala guzu

KAO KIM BASINGER 'Ista si mama': Lijepa Ireland Baldwin pozirala bez grudnjaka

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Brooklyn77 02.05.2018.

    jadne li su te cerke od slavnih mami..rijetko koja bude bolja od matere..a ubise se od truda....

  • Yassa 01.05.2018.

    i tata sine mamu i kćer

  • 01.05.2018.

    zgodna na mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare