To je to što me zanima!

Potraga za Julianom Sandsom još traje, oglasila se i obitelj

Glumac je često odlazio na planinarenje, ali je ovaj put naišao na loše vremenske uvjete. Njegova supruga prijavila je nestanak, a traženju se priključio i njegov sin
Vidi originalni članak

Prošlo je 11 dana otkako je nestao glumac Julian Sands (65), zvijezda filmova 'Soba s pogledom' i 'Warlock'. Njegova obitelj objavila je službenu izjavu kojom se zahvalila svima koji pomažu u pronalaženju nestalog glumca.

VELIKA POTRAGA U KALIFORNIJI Nestao je glumac Julian Sands, zvijezda 'Sobe s pogledom'

- Od srca se zahvaljujemo suosjećajnim članovima odjela okruga San Bernardino, koji koordiniraju potragu za našim voljenim Julianom te svim herojskim timovima za potragu koji se bore s teškim uvjetima na zemlji i u zraku kako bi Juliana vratili kući - pisalo je u izjavi.

Potrazi se pridružio i glumčev sin Henry (37), koji se također bavi planinarenjem. Henry je prošli tjedan doletio kući iz Londona i odmah krenuo s potragom, ali zbog vremenskih uvjeta morao je na neko vrijeme stati. Od početka potrage, službe za spašavanje i ostali uključeni u potragu, pronašli su auto za koji se vjeruje da pripada glumcu, a koji je on ostavio na parkiralištu prije samog planinarenja. 

Uz auto, htjeli su pratiti i njegov mobitel, ali zbog lošeg signala i prazne baterije to nije bilo moguće. Ipak, uspjeli su na kratko dobiti 'odgođeni' signal koji je pokazao kako se glumac kretao nakon što je prijavljen nestanak. Signal je pokazao kako je glumac bio na vrhu planine.

POGLEDAJTE TRAILER NOVOG SERIJALA 'SPOJ NA SLIJEPO'

OPORAVLJA SE Jeremy Renner na treningu: 'Ovih 30+ plus slomljenih kostiju će zacijeliti, ojačati'

Julianova supruga, Eugenia Citkowitz nestanak je prijavila 13. siječnja, a Sands je zadnji put viđen na planinarenju u području Mounty Balda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare