To je to što me zanima!

Potresena Ariana prekida svoju svjetsku turneju do daljnjeg

ODAT ĆE POČAST ŽRTVAMA Grande je po prvotnom planu trebala u četvrtak i u petak imati koncerte u Londonu, a zatim nastaviti turneju u Europi i u Latinskoj Americi
Vidi originalni članak

Zbog tragičnog događaja u Manchesteru, turneja 'Dangerous Woman' Ariane Grande prekida se sve dok ne budemo mogli bolje procijeniti situaciju i ne odamo počast žrtvama, objavio je njen tim. 

Ariana Grande (23) je po prvotnom planu trebala u četvrtak i u petak imati koncerte u Londonu, a zatim nastaviti turneju u Europi i u Latinskoj Americi.

Pjevačica je izjavila neposredno nakon tragedije da joj je jako žao zbog onoga što se dogodilo, da je slomljena zbog spoznaje da je do napada došlo na njenom koncertu te se ispričala i ponudila novčanu pomoć obiteljima žrtava.  

- Noćas su naša srca slomljena. Ne možemo riječima izraziti tugu koju osjećamo zbog žrtava koje su stradale u ovom napadu. Tugujemo zbog života koji su ugašeni u ovom činu. Zahvalni smo djelatnicima hitne službe na nesebičnoj pomoći - dodao je povodom napada Arianin menadžer. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lou junior 26.05.2017.

    Prelijepo i osjećajno biće..

  • vozi Miško 25.05.2017.

    Potresena? Prije ukakana do grla od straha da drugi put ne eksplodira bliže njoj. Ali ne krivim ju ništa, bolesna je ta teroristička stok. Rekao bi Trump, gubitnici.

  • iAvrilFan1 25.05.2017.

    jadna cura, s time ce se morat nosit cijeli zivot da su na njezinom koncertu poginuli ljudi i djeca :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare