To je to što me zanima!

Potreseni Šerbedžija progovorio o ratu: 'Svijet je užasan, padaju bombe na grad. Dokle sve ovo?'

Moja Lenka i ja smo ponovno u Los Angelesu, gradu u kojem smo živjeli desetak godina, gdje su naša djeca odrastala, započeo je Rade svoje izlaganje pa zaključio kako bi zaista bio sretan da se ne događa rat u svijetu
Vidi originalni članak

Glumac Rade Šerbedžija (75) javio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama iz Los Angelesa, gdje već osam dana snima seriju s oskarovcem Jeffom Bridgesom (72). Ne može sakriti koliko uživa u Kaliforniji, ali ni ignorirati ono što se trenutačno događa u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Moja Lenka i ja smo ponovo u Los Angelesu, gradu u kojem smo živjeli desetak godina, gdje su naša djeca odrastala. Već osam dana snimam seriju s Jeffom Bridgesom, sjajnim tipom, baš uživam. Nedavno sam završio snimanje s Garyjem Oldmanom u Londonu. Ponovo jedan savršen glumac, čovjek. Divan, emotivan, moćan - započeo je Rade u videu kojeg je objavio na svom Facebook profilu.

Kaže kako bi stvarno imao razloga za slavlje, sreću i veselje da nema ovog užasa u Ukrajini. 

- U jednom divnom gradu gdje bombe padaju usred grada, dok možda neka djevojčica svira Čajkovskog na klaviru bezbrižna i sretna... Užasan je svijet ponovno i ne znam dokle sve i kako i što mi ljudi uopće možemo učiniti tu. Jedino nadati se i željeti, stvarati dobru energiju - izjavio je potreseni Šerbedžija.

OGRADIO SE OD NAVODA U KNJIZI Šerbedžija objavio pomirbeno pismo koje mu je slala Furlan: 'S mrtvima se ne polemizira'

Za kraj, citirao je stih Branka Miljkovića iz pjesme 'Poeziju će svi pisati'. Poručio je: 'Ovaj svijet suncu više nije jedina briga' te dirnuo brojne pratitelje na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Čobo 03.03.2022.

    Rade, to znaci da ce biti filmova na tu temu, i prilike da ti glumis nekog Rusa. To je tvoj holivudski domet.

  • little John 03.03.2022.

    Potresen kao i Vučić, ali zbog čega?

  • 03.03.2022.

    Ovo su tvoji Rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare