To je to što me zanima!

Potresna ispovijest: Popularna 'Dadilja' prošla je pravi pakao

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Jacobson je za to vrijeme bio vezan i primoran gledati užasne prizore
Vidi originalni članak

Glumica Fran Drescher, koju pamtimo po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji 'Dadilja', progovorila je o traumatičnom događaju iz prošlosti kada je napadnuta i silovana u svom domu.

Danas ima 59 godina te je mišljenja kako je ova trauma povezana s rakom grlića materice koji joj je dijagnosticiran 2000. godine.

– Godinama sam izbjegavala suočavanje sa svojom boli i silovanjem. I zbog toga sam oboljela od raka - rekla je te otkrila kako se uspjela nositi s traumom.

- Nakon toga više nikad nisam bila ista. Ali, što god da vam se dogodi, morate nastaviti dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja učinila - dodala je. Fran je 2007. pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena.

Inače, spomenuti napad dogodio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je dijelila s tadašnjim suprugom Peterom Marcom Jacobsonom.

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Jacobson je za to vrijeme bio vezan i primoran gledati užasne prizore.

Muškarac koji ju je silovao je uhićen, a pošto je tada bio na uvjetnoj kazni, vraćen je u zatvor gdje sada služi dvije doživotne kazne.

Fran i Jacobson razveli su se 1999. godine, pošto je on shvatio da je gay, ali su ostali u prijateljskim odnosima te su zajedno glumili u seriji 'Sretno razvedeni'. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Blue sea 18.06.2017.

    Glumica Fran Drescher svojim izgledom i ljepotom podsjeća me na glumicu Lidiju Vukićević (Violeta iz "Boljeg života"), a i po godinama njih dvije su blizu.

  • 18.06.2017.

    Već čitano. Lijepa glumica.

  • Demetra 17.06.2017.

    Jacobson nikada nije glumio u 'Sretno razvedeni', on je autor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare