To je to što me zanima!

Potukle se i zapravo: Kristina i Stanija prijetile smrću i psovale

Staniji ovo nije prvi put da se potukla u Survivoru. Obračunala se i s Playboyevom zečicom Aleksandrom, a i prije ulaska u reality znala se potući sa ženama
Vidi originalni članak

Kujo jedna, je... ti sve, viknula je Kristina Bekvalac i nasrnula na Staniju Dobrojević nakon što ju je starleta pobijedila tijekom jedne od igara u 'Survivoru', piše srpski Kurir. 

- Ma nemoj. Sad će ti kuja objasniti neke stvari. Ubit ću te - uzvratila joj je Stanija nakon čega su se počele udarati i grebati noktima. 

Grebale su se i po licu i po leđima, a razdvojili su ih ljudi iz produkcije. Objema je ukazana medicinska pomoć jer su bile izranjavane. 

- Nadam se da su te Kristinine uvrede bile samo bijes zbog te borbe, ali vidjet ćemo do kraja realityja što misli o meni. Uglavnom, nismo posvađane i javljamo se jedna drugoj - izjavila je Stanija za srpski Puls. 

Staniji ovo nije prvi put da se potukla u 'Survivoru'. Već se obračunala s Playboyevom zečicom Aleksandrom Nakovom iz Makedonije, a i prije ulaska u reality znala se potući sa ženama. Kristina do sad nije imala sličnih javnih ispada, ali je poznato da lako plane. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Pametnjakovićka 27.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pinkmode 27.03.2012.

    uopste nije bilo tuce. senzacionalizam u novinarstvu prelazi sve mjere.

  • Tinicaa_1 27.03.2012.

    Staniji fali koja daskica u glavi..i jedino šta ju muči kad je u kostimiću je: "Kako mi izgleda guza?" hahahah..e moja Stanija..mala prčica, s kratkim nogicama..samoo guzu i imaš, jer lice nemaš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare