To je to što me zanima!

Potvrđeno je: Mračni vitez se vraća u novom filmu s jedijima

Premda je svima bilo jasno da to nije to ako u filmu iz serijala o 'Ratovima zvijezda' nema Dartha Vadera, i dalje smo čekali potvrdu da je najveći negativac stvarno u novom filmu
Vidi originalni članak

Iako nismo očekivali ništa drugo, i dalje je lijepo vidjeti da su naša očekivanja napokon potvrđena. U najnovijem filmu iz franšize 'Zvjezdanih ratova', 'Rogue One: A Star Wars Story', opet se pojavljuje pravi protagonist prvih šest filmova, Darth Vader.

Kako možete vidjeti na naslovnici časopisa Entertainment Weekly, jasno je istaknuto da se najgori (najbolji?) negativac pojavljuje u prequelu koji nam uskoro (za samo nekoliko mjeseci) stiže u kina.

- Darth Vader se u principu nalazi u filmu, ali ne u puno trenutaka, jer pravi negativac, Krennic (glumi ga Ben Mendelsohn) pokušava ispuniti Careve želje. A Vader mu visi iza ramena, osiguravajući da će posao biti izvršen - izjavio je Anthony Breznican.

Napokon, to su bile vijesti koje smo zdušno čekali cijelo vrijeme. Ipak, nakon što je nedostajao u posljednjem filmu, pravi obožavatelji franšize su se zaželjeli ovog legendarnog negativca. 'Rogue One: A Star Wars Story' u kina stiže 16. prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DinoAKA ljubiša 23.06.2016.

    Ne daj bože ostavit neko iznenađenje do samog gledanja filma, ne daj bože. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare