To je to što me zanima!

Potvrđeno je: Liam Hemsworth i Miley Cyrus su prekinuli vezu

Glasnogovornici pjevačice i glumca potvrdili su prekid zaruka. Liam je u subotu snimljen u društvu plavokose meksičke manekenke Eize Gonzalez Reyne (23)
Vidi originalni članak

Glasnogovornici Miley Cyrus (20) i Liama Hemswortha (23) potvrdili su da su pjevačica i glumac prekinuli zaruke i okončali svoju trogodišnju vezu. Par se zaručio u svibnju 2012. godine, a njihovu vezu u posljednjih su godinu dana stalno pratile brojne trzavice, prekidi i pomirenja. Miley novinske stupce u posljednje vrijeme puni raskalašenim ponašanjem, golišavim spotovima i provokativnim nastupima, a Liam je utjehu pronašao u tulumarenju i društvu lijepih žena.

Glumac je u subotu navečer snimljen u društvu meksičke glumice Eize Gonzalez Reyne (23) u klubu Bungalow u Las Vegasu. Plavokosa manekenka i on snimljeni su kako čavrljaju i ispijaju pića u klubu koji su napustili zajedno oko dva sata ujutro.

Eiza je meksička glumica i pjevačica, kći bivše manekenke Glende Reyne. Proslavila se sa 16 godina ulogom Lole, glavne junakinje meksičke telenovele 'Lola...Érase una vez'. Nakon toga je glumila u pet španjolskih TV serija i dva filma te objavila dva solo albuma i postala velika zvijezda u rodnom Meksiku. Manekenka je trenutačno sama otkako je  u kolovozu na Twitteru objavila da je prekinula dvogodišnju vezu s meksičkim poduzetnikom Pepeom Diazom koji ju je navodno prevario.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ljepsi-sam-dok-sutim 18.09.2013.

    zalosno je da ti brisu komentare kad napises istinu...ipak ima nesto u onoj "istina boli"

  • ljepsi-sam-dok-sutim 18.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • aniratak 17.09.2013.

    Sta ces, on se zaljubio u Miley kakva je bila prije 3 godine, a ne u danasnja 'svelizajuću' Miley. heh

Komentiraj...
Vidi sve komentare