To je to što me zanima!

Šuškalo se da je na samrti, a on objavljuje fotke na Twitteru

Prethodnih nekoliko tjedana 'šuškalo' se da je glumac teško bolestan te da mu je ostalo još samo nekoliko tjedana života. Kilmer se odlučio oglasiti na društvenoj mreži te je pokazao kako izgleda
Vidi originalni članak

Prijatelji Vala Kilmera, nedavno su tvrdili da je glumac teško bolestan i mu je preostalo još samo samo nekoliko tjedana života, a Michael Douglas tvrdio je da Val ima rak grla. Kilmer je na Silvestrovo proslavio 57. rođendan te se nakon godinu dana oglasio na društvenim mrežama i pokazao kako izgleda.

Objavio je fotografiju, a pratitelji su mu čestitali rođendan te mu poželjeli sve najbolje u 2017. godini.

Mediji su pisali da se glumcu stanje pogoršalo, ali da on sve uvjerava da mu je dobro. Fotografi su ga uhvatili na snimanju novog filma, a Val je tada izgledao jako loše. Odjeća koju je nosio visila s njegovog tijela, a navodno je imao 40 kilograma.

- Izgleda jako bolesno, a čini se da ima oteklinu na desnoj strani vrata - rekao je tada liječnik Stuart Fischer.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bree77 02.01.2017.

    Di su mu nestali oni kruskoliki obrazi....uzas

  • Babyloader 02.01.2017.

    Nije mi jasno zašto ne prizna ako je bolestan?Što dobiva skrivanjem bolesti?Kao i sa Shumacherom...što imaju od skrivanja njegovog zdravstvenog stanja? Ovako se ne mogu riješiti onih koji na sve načine pokušavaju to otkriti i pri tome još dobro zaraditi.

  • 01.01.2017.

    Meni se cini da nesto covjek skriva cim nosi naocale i ima zamotani vrat.Mozda je operirao to nesto na vratu i krenuo je na kemoterapije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare