To je to što me zanima!

Povratak iz karantene: Obitelj Wiliams je rasplakala fanove...

Supruga Ayda (40) i dvoje djece nestrpljivo su čekali njegov povratak, a kada je za to došlo vrijeme, emotivni trenutak podijelili su na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hanks o koroni: 'Prošlo je dva tjedna, sad se osjećamo bolje'

Svijetom vlada pandemija korona virus zbog kojeg su mnogi članovi obitelji na određeno vrijeme razdvojeni. Jedan od njih je i planetarno popularni pjevač Robbie Williams (46) koji je zbog virusa tri tjedna proveo u karanteni. Nije bio pozitivan, ali zbog boravka u Australiji morao je poštovati pravila. 

Supruga Ayda (40) i dvoje djece nestrpljivo su čekali njegov povratak, a kada je za to došlo vrijeme, emotivni trenutak podijelili su na društvenim mrežama. 

- Tko nam dolazi? - pitala je Aidy, a djeca su u jedan glas viknula: 'Tata, tata...' 

Odvojenost je najteže pala kćeri Theodora (7) i sinu Charlton (5). Čim su ugledali oca kako se približava kući odmah su mu potrčala u zagrljaj. Brojni pratitelji komentirali su kako je ovo jedan od najemotivnijih videosnimki koji su pogledali u posljednje vrijeme.

- Rasplakali ste me. Kako je ovo predivno. Obitelj je najvažnija i zato je bitno da u ovim trenutcima pazimo jedni na druge - samo su neki od komentara ispod snimke. 

Niti supruga nije mogla suzdržati emocije nakon što je ugledala Robbiea, a s brojnim pratiteljima je podijelila.

- Nakon tri tjedna ponovno smo zajedno. Toliko sam sretna što se tata vratio kući nakon karantene - stoji u objavi. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hanks o koroni: 'Prošlo je dva tjedna, sad se osjećamo bolje'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.03.2020.

    Žao mi je svaki osobu koja je odvojena od svoje obitelji, ali drago mi je da poštuju pravila i da misle na svoje. Dok neki se prave pametni i briga ih čak i za vlastitu obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare