To je to što me zanima!

'Povratak legende': Jaggerov video pregledan 10 mil. puta...

Prvi će se koncerti održati 21. i 25. lipnja u Soldier Fieldu u Chicagu a zadnji koncert u sjevernoameričkoj dionici turneje planiran je za 31. kolovoza u Miamiju
Vidi originalni članak

Nakon što je zbog operativnog zahvata na srcu Micka Jaggera odgođena turneja 'No Filter tour' Rolling Stones je ponovno u akciji i najavio je nove datume koncerata, a Jagger je na Twitteru objavio i video.

Turneja je odgođena za oko dva mjeseca nakon što je u travnju Mick Jagger (75) podvrgnut operativnom zahvatu, navodno zamjene srčanog zaliska.

Jagger je objavio na Twitteru video na kojemu se vidi da uvježbava nastup za turneju i u prva 24 sata pregledalo ga je 10 milijuna ljudi, kazala je glasnogovornica Twittera.

 Prvi će se koncerti održati 21. i 25. lipnja u Soldier Fieldu u Chicagu a zadnji koncert u sjevernoameričkoj dionici turneje planiran je za 31. kolovoza u Miamiju. 

Podsjetimo, prošli mjesec Mick je odgodio turneju 'No Filter tour'. 

- Mrzim što vas ostavljam na ovaj način i jako sam razočaran što moramo odgoditi turneju, no radujem se povratku na pozornicu čim budem mogao - rekao je u travnju pjevač. Odmah se javilo i glasnogovornik legendarne grupe 'Rolling Stones' te obavijestio obožavatelje da se nakon liječenja očekuje potpun Jaggerov oporavak. Turneja je trebala trajati od 20. travnja do 29. lipnja. Ukupno 17 koncerta trebali su glazbenici imati diljem Amerike i Kanade. 

Brojni obožavatelji oduševljeni su Jaggerovim oporavkom, a komentirali su i kako jedva čekaju otići na koncert kako bi uživali u vječnim hitovima. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.05.2019.

    rolinmg stonesi nece nikad u penziju:))))

  • 17.05.2019.

    Legende samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare