To je to što me zanima!

Povratak nakon BB-a: Ines ima novu pjesmu i opako seksi spot

Nakon boravka u Big Brother kući pjevačica Ines Huskić odlučila se vratiti glazbi, a prvi plodovi njenog rada sigurno će oduševiti sve ljubitelje dobrog housea i klupske glazbe.
Vidi originalni članak

Ines Huskić pod svojim se umjetničkim imenom 'Yness' vratila u, moramo priznati, prilično neočekivanom i neobičnom izdanju, ali svakako s mnogo stila.

Ona je u suradnji s brazilskim producentom Uncle Jackom snimila pjesmu 'I Bet You Wonder' za koju je tekst napisala britanska pjevačica Kelli Leigh koju znalci sigurno najbolje znaju po kolaboracijama s Duke Dumontom i Ferreckom Dawnom. 

Prije nego što zavlada klupskim podijima, pjesmu možete čuti u vrlo vrućem spotu koji je inače snimljen u Meksiku, a prati romansu dvije djevojke. 

U spotu se nažalost ne pojavljuje i sama Ines, ali i za to ima vremena, jer, kako je najavila na vlastitom Facebook profilu - ovo je samo početak. Jedva čekamo!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • gordi 28.08.2016.

    Ko sve dobiva medijski prostor ovdje. Ženska je tolko tele da bi joj zabranio izlazak iz kuće. Ja ne znam kako je ona školu završila

  • Mthesecond 28.08.2016.

    Totalno je moderna...Ta mala bi se mogla proslaviti :)) To je glazba kakva se danas sluša,koju slušaju oni koji imaju sluha,moderan svijet...Ništ sad nešto spektakularno (naslušao se takvih uradaka) ali uhu je ugodno,jedan fin opuštajući ritam...

  • CuriCa_3 28.08.2016.

    Pisi propalo,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare