To je to što me zanima!

'Power Rangers': Najmoćniji će Zordovi uskoro biti pred nama

Najmoćniji strojevi koje je Svemir ikada vidio dospjet će u ruke malenoj grupi tinejdžera. Hoće li naši junaci uspjeti ovladati njima te spasiti cijeli planet?
Vidi originalni članak

Još otkako smo vidjeli prvi foršpan za nadolazeći film o najmoćnijim tinejdžerima u povijesti čovječanstva, 'Power Rangersima', bilo nam je jasno koje su redateljeve namjere. Naime, izgleda da Dean Israelite cilja na ozračje u filmu srodno onome koje smo vidjeli u filmu 'Kronike', gdje smo također dobili teen heroje sa supermoćima, koji se pokušavaju nositi s uobičajenim i svakodnevnim životom.

No Israelite je možda ciljao i na nešto dramatičnije scene, kako se može vidjeti u ovom videu iz filma, gdje se naši heroji susreću s misterioznom podvodnom barijerom.

Pogledajte video

No nije sve u takvom stilu i 'Power Rangersi' ne bi bili 'Power Rangersi' kad nam ne bi pokazali najluđu akciju koju možete osmisliti. Zach (Ludi Lin) je u svojem Zordu negdje u divljini, gdje ne može napraviti puno štete. Jer kako se čini, upravljanje kolosalnim strojem mu baš i ne ide.

Pogledajte video

Film je režirao Dean Israelite, a u njemu glume Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston i Elizabeth Banks. Scenarij je napisao John Gatins, a priču su zamislili Matt Sazama i Burk Sharpless  te Michele Mulroney i Kieran Mulroney.

A da bismo barem neke likove bolje upoznali, dobili smo i ovaj video koji nam jasno pokazuje tko je kakav lik.

Pogledajte video

Producenti su Haim Saban (tvorac “Power Rangersa”), Brian Casentini (zaslužan za televizijsku seriju 'Power Rangers'), uz Martyja Bowena i Wycka Godfreya.

'Power Rangers', u distribuciji Blitza, kreće s prikazivanjem od 23. ožujka, a moći ćete ga doživjeti i u 4DX formatu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare