To je to što me zanima!

Požgaj ne miruje: Divljački je zgrabio Milijanu u hodniku vile

Milojko je svojoj dragoj nedavno predbacio da opet lovi Požgaja i dopušta mu da je dira. Sada je Požgaj zgrabio Milijanu i podigao ju u zrak. Milijana je shvatila da je Milojko sve vidio pa mu je pohrlila u zagrljaj.
Vidi originalni članak

Ma nije bilo ništa! Ispala joj je papuča, derao se Aleksandar Požaj (35) nakon što je u hodniku vile gdje se snima srpski reality show 'Parovi', odjednom zgrabio i podigao Milijanu Bogdanović (21). Požgaj se pravdao Milijaninom zaručniku Milojku Božiću (74) koji je vidio što je ovaj napravio njegovoj zaručnici. 

BLUD U 'PAROVIMA' Dok Milijana leži pored, Milojko se 'zaigrao' pod pokrivačem...

- Zgazio me je - pravdala se Milijana pokušavajući ublažiti cijelu situaciju. Milojka je to naljutilo pa je Milijani vidno uznemiren objašnjavao da ju nitko nema pravo gaziti. 

Iako su Milijana i Požgaj mislili da su skriveni od pogleda ostalih ukućana, Milojko je ipak sve uspio vidjeti. Kada je Milijana to shvatila, pohitala je svom 53 godine starijem zaručniku u zagrljaj. On ju je u početku odgurivao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Milijana se u showu nekoliko puta ljubila s Požgajem, a nedavno je otkrila kako ona i Milojko u rujnu planiraju svadbu.

- Imam vani obaveza oko svadbe i jedva ih čekam završiti. Moramo promijeniti datum ceremonije jer nam je sala postala premala. Bit će proširen popis gostiju, uzbuđena sam. Od natjecatelja iz showa sigurno ćemo zvati Vesnu Rivas i Ilijanu Vagić, za ostale ćemo vidjeti - rekla je Milijana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • _Varešak_ 11.07.2019.

    Dali će on ikada postati svjestan da ona nikada neće biti samo njegova ?

  • creepylighthouse 11.07.2019.

    Mala je pravi psihopat ili je samo dobra glumica, u sto se uopce ne bi cudila.

  • ćiribu_ćiriba 10.07.2019.

    a zgodna je mala, još kad šminkicu nabaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare