To je to što me zanima!

Pozira u badiću: Perić pokazala liniju pet mjeseci nakon poroda

Nemoguće da si nedavno rodila. Izgledaš nevjerojatno, pisali su joj pratitelji. Komentirala joj je i radijska voditeljica Ecija Ivušić, koja je ispod fotografije stavila nekoliko emotikona bombi
Vidi originalni članak

Influencerica Jelena Perić (28), koju su mnogi prozvali hrvatskom Kim Kardashian, otišla je na ljetovanje i pokazala zavidnu liniju. Pet mjeseci nakon poroda pozirala je u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena i Igor objavili spol bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komplimenti su joj pristizali sa svih strana. 

- Nemoguće da si nedavno rodila. Izgledaš nevjerojatno - pisali su joj pratitelji. Komentirala joj je i radijska voditeljica Ecija Ivušić (33), koja je ispod fotografije stavila nekoliko emotikona bombi. 

Influencerica Jelena u veljači rodila je sina Tea, kojeg je skupa sa svojim partnerom, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem (27) krstila ovog vikenda. 

- Sretni smo sto smo uspjeli proslaviti Teovo krštenje još uvijek 'normalno'. Bilo je malo i slatko - napisala je Jelena uz fotografiju s proslave. 

Maleni Teo rodio se mjesec dana prije termina, a Jelena je objasnila zašto je do toga došlo.

- Bubrežni kamenci su prouzrokovali preuranjene trudove. Mjesec dana sam bila u bolnici, nije bilo zabavno - rekla je. Jelena se, kaže, u trudnoći udebljala 20 kilograma.  Prilikom poroda je sve bilo u najboljem redu..

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tinka Prdolinka 15.07.2020.

    Tko je ta sad pak

  • 14.07.2020.

    Poz za Moderatora, Ako misli da je jedna od mojih navedenih rijec bila psovka neka p*** kub**** I dalje izgleda ko p*******

  • 14.07.2020.

    Ajme tih usporedbi, hrvatska Kim, bosanska Paris i sl. Ali zgodna je ova ženska, komad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare