To je to što me zanima!

Pozirala bez šminke: Djevojka Tina Jedvaja voli prirodni look

Dina je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se pohvalila prirodnim tenom bez šminke ili bilo kakvih dodatnih efekata, ali i s novom frizurom...
Vidi originalni članak

Dina Dragija (21), bolja polovica nogometaša hrvatske reprezentacije Tina Jedvaja (22) odlučila je promijeniti svoj izgled nakon ljeta te je skratila kosu, ali se okrenula i prirodnom 'looku'. Tako Dina pozira na fotki nenašminkana, a komplimenti su se samo nizali pokraj fotografije koju je objavila na Instagramu. 

- Još da si roza bila bi kao flamingo - napisao je jedan fan hrvatske WAGS-ice. Par trenutno zajedno živi u Njemačkoj, a u vezi su godinama. Dina se inače bavi modelingom, a bila je i zaštitno lice Fashion.hr-a, ali nije zanemarila ni obrazovanje. Uspješno je diplomirala studij međunarodnih odnosa i diplomaciju, čime se pohvalio i njen dragi na društvenim mrežama.

Kada se Tin vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva, djevojka ga je odmah odvela frizeru kako bi ga 'doveo' u red te je nogometaš dobio novu frizuru. Nakon njihovog godišnjeg odmora i Dina je odlučila promijeniti izgled te je nedavno skratila kosu. Fanovi su joj rekli kako joj kraća kosa puno bolje stoji. 

Najviše se druži s Izabel Kovačić (23), suprugom nogometaša Matea Kovačića (23). Osim što su prijateljice već dugi niz godina, zajedno i rade. Društvo u frizerskoj kampanji pravi joj upravo Dragija. Njihovi prijatelji primijetili su kako djevojke nalikuju jedna na drugu pa su se našalili da su Izabel i Dina poput blizanki. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 06.09.2018.

    Kao prvo ak je i platila fax ( riditelji njeni), pa neka je. Svi bi platili za obrazovanje svoga djeteta.. sta vi mislite da tamo ne uce, da se prolazi na lijepe oci?.!! Pa svi znamo koliko se ispita placali na ekonomskom, pravnom i drugim fak.. al kad to imas onda si faca. U ostalom , ovdje nije njeno obrazovanje u pitanju vec izgled ... cura je bas lijepa i prirodna.

  • black_cat 06.09.2018.

    meni su te fudbalerske djevojke iste. Klonovi.

  • 06.09.2018.

    ljepa mlada žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare