To je to što me zanima!

Pozirala u kupaćem i oduševila: 'Ista si već 15 godina, daj recept'

Pratitelji su joj govorili da je bomba, kako je na Instagramu još i ljepša nego na televiziji te kako će zauvijek biti najbolja 'riba' koju su Hrvati ikad imali
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka Iva Jerković (38) godinama slovi za jednu od najzgodnijih žena, a trenutačno je gledamo u ulozi hostese u emisiji 'Kolo sreće'. U veljači je u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu, ali unatoč trudnoći ovo ljeto je pokazala zavidnu liniju.

Uživala je u ljetovanju i brčkanju u moru, a s vremena na vrijeme bi pokazala tijelo u kupaćem kostimu i očarala mnoge. Iako se bliži rujan i više nije 'srce sezone', to ne znači da se Iva ne može fotkati u badiću.

Upravo to je i učinila ovih dana; pozirala je na brodu u crnom dvodijelnom kostimu i 'zaradila' hrpu komplimenata. Pratitelji su joj govorili da je bomba, kako je još i ljepša nego na televiziji te kako će zauvijek biti najbolja riba koju su Hrvati ikad imali. Jedna dama rekla joj je kako se ne mijenja već godinama i zatražila 'recept'. 

- Ova žena je ista zadnjih 15 godina, pa daj otkrij tajnu nama običnim potrošačima kisika, kako je to moguće? - pitali su se, a Iva ih je uskratila za odgovor. 

S partnerom Josipom Antićem (53) uživa u idili s prinovom. 

FOTO: ŽIVOT U REALITYJU Bila u 'Survivoru': Ovako je Iva Jerković izgledala 2005. godine

- Za mene je to potpuno novo iskustvo, možda sam ja i malo starija majka... Kad ona spava, samo čekam da se probudi i da je vidim. Divan je osjećaj - rekla je Jerković za RTL Exkluziv krajem svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • marin013 28.08.2020.

    bezveze

  • soxa 27.08.2020.

    Da nije onog njenog Zefa,s kojim je nedavno dobila dijete,djevojčicu,za nju se ne bi ni znalo.s njim je Iva u vezi već dugo,a on je osuđivan za iznudu.ne znam odakle joj hrabrost da sa takvim tipom osnuje obitelj.

  • Čeljo Brtika 27.08.2020.

    Nemože biti ista kad je sad plastična, a prije, normalno, nije bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare