To je to što me zanima!

Pozirala u kupaćem pa poručila: 'Nisam ja za brat krumpire...'

Prezgodna i predivna žena. Trebaš li pomoć? Kakve masline i krumpiri pa nije to za tebe..., samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj Ecija pokazuje vitku liniju
Vidi originalni članak

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) trenutno uživa na moru, a svoje pratitelje počastila je fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poligraf s Ecijom Ivušić

 

- Nisam baš za brat krumpire, ali maslinu bih mogla. Da se bacim u biznis? Ja sam ozbiljna - napisala je Ecija u opisu fotografije. Brojni pratitelji pohvalili su Ecijinu figuru, a i složili su se s izjavom kako ona nije za 'brat krumpire'. 

UŽIVA U SPLITU Ecija je pozirala golišava: 'Da me ćaća vidi, bilo bi 'A ćerce...'

- Prezgodna i predivna žena. Trebaš li pomoć? Kakve masline i krumpiri pa nije to za tebe... - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, za razliku od većine ljudi koji su se udebljali u karanteni, Ivušić je svakodnevno radila na sebi što je dovelo do zavidnog rezultata. 

Nedavno je javno podijelila tajnu mršavljenja. Svakog jutra kada se probudila Ecija je vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala.

Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol iz upotrebe. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno. Prestala je i kuhati.

- Kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok. Ali nema osjećaja krivnje poslije - rekla je Ecija te poručila svima da je najbitnije voljeti sebe onakvog kakav jesi.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ante-portas 18.08.2020.

    Jedna od ljepsih Hrvatica.

  • franjoclio 18.08.2020.

    nego za kaj si ti? ni za gledat ni za? metat krumpir, ti češ kad ostariš, još malo! pa da sramota je to, vaditi krumpir!

  • jozo biber 18.08.2020.

    vegye kukoricát ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare