To je to što me zanima!

Pozivamo Vas na zagrebački retro doček za samo 50 kuna

Iz kluba preko puta Zagrebačkog velesajma poručuju da će popularnim pop rock hitovima posjetitelje vratiti u vrijeme u kojemu se po mnogima puno bolje živjelo
Vidi originalni članak

Ovih dana mnogi razmišljaju kako i gdje dočekati 2016. godinu. Ne mogu se svi pohvaliti dobrim proračunom za tu noć, a ipak svi bi htjeli dobro se provesti i naplesati. Jedno od rješenja nudi  zagrebački klub Metropolis, pripremom posebnog dočeka uz glazbu Novog vala i pop rocka 90-ih.

Za sve posjetitelje ovog posebnog tuluma  cijelu noć domaće i strane hitove svirat će čak tri benda. GABULA (rock, hitovi 80-ih i 90-ih) i PROJEKT TRNSKO, bend koji će vas malo razdrmati pravim punk soundom i bend iznenađenja. I sve to za 50 kuna! Dobro ste pročitali, a još će vam draže biti kad shvatite da je u tu cijenu uračunat švedski stol (hladna jela- plate, kolači, razne salate), piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć.

Iz kluba preko puta Zagrebačkog velesajma poručuju da će popularnim pop rock hitovima posjetitelje vratiti u vrijeme u kojemu se po mnogima puno bolje živjelo, vrijeme kada su domaći i strani bendovi punili stadione i dvorane, a mnogi od njih su još i dan danas popularni. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Cules 30.12.2015.

    ovo je neka muljaža, sigurno nema hrpa hrane nego za cca 30-40 ljudi što znači tko prvi njegova djevojka...

  • zigazigiczigosan 30.12.2015.

    da mi platis nebi doso

  • hrvatski sandokan 30.12.2015.

    gospodine ćiro, Vi ste meni jako simpatični, ali ne razumijem zašto bi 80-te koje su u muzici, u modi itd. bile tako dobre, bile povezane s jugonostalgijom ? znači zapravo sve godine muzičke tj. dometi muzike od 1945. do 1991. su povezani s jugonostalgijom? pa ako tako mislite, onda i jesu, samo što tih godina je radnička klasa vidjela čak i more, a sada već dugo ne... uživajte kao domoljub s cajko turbo cicom, svako dobro, nisam Vam ljubomorna, pa ne morate biti ni Vi ostalima biti što će moći skucati 50 kn i slušati stvarno dobru mjuzu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare