To je to što me zanima!

Poznajete li ovu slatkicu? Mila Kunis u 'Spasilačkoj službi'

U popularnoj seriji glumila je školarku Annie te slijepu djevojčicu Bonnie. Do 14. godine snimila je više od 15 reklama. Voljela je snimati jer je mogla izostati iz škole
Vidi originalni članak

Christina Aguilera, Britney Spears i Justin Timberlake počeli su u Mickey Mouse Clubu. Mila Kunis (29) prvu glumačku ulogu dobila je pak u 'Spasilačkoj službi'. Glumica je imala 11 godina kad se pojavila u popularnoj seriji. 

Glumila je školarku Annie 1994. te slijepu djevojčicu Bonnie 1995. godine. Epizoda u kojoj je Mila glumila Annie pojavila se na internetu. Kunis je jedina od grupe školaraca s kojima je glumila imala tekst. 

- Glumom sam se počela baviti kad mi ej bilo devet godina. Najbolje mi je bilo što sam zbog snimanja mogla izostati iz škole. Do 14. godine snimila sam više od 15 reklama i pojavila se u gotovo svim popularnim serijama - kaže Mila.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • starlight 16.08.2012.

    predobra mi je u filmu sa J.Timberlakeom!

  • memyself 16.08.2012.

    bako bako a zašto imaš tako velike uši

  • laptop1987 16.08.2012.

    Spasilačka služba... mislim da nisam propustila niti jednu epizodu... išla sam u osnovnu školu, bila je strašno popularna među mojim prijateljima... stalno smo raspravljali o glumcima ili smo se igrali te serije. Ma to su mi bila najljepša vremena... makar se zbog te serije još uvijek bojim kupati u moru zbog morskih pasa hihihi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare