To je to što me zanima!

Poznate Hrvatice pohrlile na nastavak 'Seks i grada'

Na premijeri filma 'Seks i grad 2' mnoge poznate Hrvatice došle su u zagrebačko kino. Severina je došla sama, a Nikolina Pišek bila je u pratnji kćeri
Vidi originalni članak

Stvarno ne znam što bih učinila da se nađem na mjestu glavne junakinje Carrie, rekla nam je Nina Badrić koja, nakon premijere filma 'Seks i grad 2', nije znala da li bi suprugu priznala da je poljubila bivšeg dečka ili ne. Svidio joj se film, a posebno odjeća koju četiri glavne junakinje nose. S njom su u filmu uživali Ivana Vrdoljak Vanna sa spurugom Andrijom, Mirna Zidarić, Sanja Duggan, Kristina Smoje te Nikolina Pišek s 13-godišnjom kćeri Hanom. U poziciju Charlotte, koja se u cijelom filmu brinula kako će se njene kćeri snaći u s dadiljom dok nje nema kod kuće, uživjela se Mirna Maras koja je nedavno rodila sina.
- Ja kad izađem van pokušavam se opustiti, ali svejedno mislim što moj Niko sada radi, je li dobro, da li spava ili plače - rekla je voditeljica Mirna Maras koja kaže da bi suprugu priznala takav preljub te joj je bila smiješna Carriena zabrinutost.
- Znamo da Carrie uvijek paničari, iz buhe radi slona - rekla je Mirna. Za razliku od nje, Mirna Zidarić ne može se ni zamisliti u takvoj situaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Stasha 01.06.2010.

    Malo su se umislile, ali aje dobro, koga briga, nek si daju oduška haha, i da, super mi je ovo što je Sanja obukla...

  • teaa 01.06.2010.

    nikolina daj se više kloni tog plastičnjaka, i daj se malo opusti.lijepa si, ali brate ti doktori i ta stalna pumpanja će te uništiti

  • Dalekoo 01.06.2010.

    Ima li zivota na marsu..... da se maknem od ovih svakojakih domacih \"zbivanja\"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare