To je to što me zanima!

Poznati glumci zabavljali se na prvom burrito eating contestu

Stjepan Perić zabavljao se s djevojkom i makedonskom glumicom Jelenom Jovanovom, a glumica Mirna Medaković stigla je u društvu Hrvoja Stepinca
Vidi originalni članak

U zagrebačkom California Burrito baru održano je prvo hrvatsko natjecanje u jedenju burrita. Neobičan koncept izazvao je ogroman interes i okupio brojne ljubitelje ove popularne kalifornijsko-meksičke poslastice. 

Program natjecanja vodio je poznati hrvatski kolumnist, novinar, ali i ljubitelj dobre hrane i dobrog piva, Domagoj Jakopović Ribafish, a svoju podršku natjecateljima dali su i omiljeni domaći glumac, Stjepan Perić, u društvu lijepe makedonske glumice, Jelene Jovanove, ali i glumica Mirna Medaković koja se odlično zabavila u društvu dečka, Hrvoja Stepinca. 

Gosti su uživali u opuštenoj atmosferi. Od ukupno 16 natjecatelja, od čega i čak četiri pripadnice nježnijeg spola, pobjedu je u napetom finalu odnio Željko Torbica osvojivši California Burrito poklon bon u vrijednosti 500kn i Corona six-pack. Drugoplasirani Ivan Kelčec kojem je pobjeda izmaknula za tek nekoliko sekundi osvojio je California Burrito poklon bon u vrijednosti 200kn i Corona six-pack dok je Filip Vukušić postavio prvi hrvatski rekord pojevši burrito u vremenu od samo 1 minute i 43 sekunde, ali nažalost već u prvom krugu pa mu sjajan rezultat ipak nije donio finalnu pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bizant 12.03.2014.

    Koja glupost.

  • sakyosijek 11.03.2014.

    Kakve su to Hrvatske zvijezde,prvi put cujem za sve njih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare