To je to što me zanima!

Poznati i djeca u kazalištu Trešnja gledali predstavu

Često idemo u kazalište, no žao mi je što seka nije s nama. Ona danas ima obaveza, rekao je Meštar koji je došao na predstavu sa sinčićem
Vidi originalni članak

Mađioničar Luka Vidović na predstavu 'Najdivniji div u gradu'  doveo je sina od glumca Renea Bitorajca, Gabrijela (3). Luka kaže kako se s njim često druži jer mu je i krsni kum.
- Roditelji mu rade pa sam ja doveo svog kuma da pogleda dobru predstavu. Puno se družimo i posjećujemo kazalište i zoološki vrt - rekao je mađioničar koji sam još ne zna da li će postati roditelj iako jako voli svog malog kuma. Na predstavi su još bili Željka i Dubravko Merlić s kćerkom kao i Jasna Nanut sa svojom kćerkicom. No najviše se predstavom oduševio Davor Meštrović Meštar sa 9-godišnjim sinom Nikolom koji glumi u kazalištu ZKM već tri godine.
- Često idemo u kazalište, no žao mi je što seka nije s nama. Ona danas ima obaveza - rekao je Meštar. Baka Mani Gotovac, intendantica riječkog HNK došla je sa svojom unukom Bornom. Pohvalila nam se kako je malena već glumila u školi i to ulogu krumpira.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare