To je to što me zanima!

Poznati na zimovanju: Svi smo mi Janica Kostelić!

Tončica Čeljuska prošle godine je na skijalištu slomila nadlakticu. I ove će godine na skije, ali će prije polaska uplatiti zdravstveno osiguranje
Vidi originalni članak

Jedva čekam da skinem gips. Za mjesec dana, kad ozdravim, idem ponovno u Italiju na skijanje, kaže glasnogovornica SDP-a Gordana Grbić. Unatoč tome što je prije dva tjedna na skijalištu pala i slomila zglob lijeve ruke, već “glanca” skije za nove spustove. Prošle godine gips je zaradila i HTV-ova voditeljica “Dnevnika” Tončica Čeljuska. U austrijskom Kitzbuehlu na nju je naletio snowboarder. Pri padu je slomila nadlakticu. Ipak i ove godine će na skijanje:
- Priznajem da me lom demotivirao. Nije baš da ću na skijanje s velikim žarom, ali ipak neću da mi ova nezgoda pokvari zimovanje s obitelji. I da, uplatit ću za svaki slučaj zdravstveno osiguranje. Snowboarderica je prošle zime na austrijskim padinama “pokosila” i voditeljicu Nove TV Mirjanu Hrgu:
- Ta Amerikanka mi je pošteno 'protresla’ kosti. Kad smo obje ustale i pribrale se, počela mi se ljubazno ispričavati. I ja sam se njoj ljubazno smješkala i na engleskom je uvjeravala da nema veze, a na hrvatskom sam joj 'kresala’ sve 'po spisku’. U skijanju već godinama uživa i Ivana Banfić.
- Punom brzinom zabila sam se u zaštitnu mrežu i ostala u njoj visjeti poput pauka. Svi skijaši su mi se smijali - priča Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare