To je to što me zanima!

Poznati se na špicu vratili blijedoputi i neobrijani...

Poznati se izgleda na moru nisu previše sunčali jer nitko od njih nije dobio previše boje. Siniša Svilan pozornost je privlačio obrijanom glavom
Vidi originalni članak

Filip Šovagović vratio se iz Supetra na Braču gdje još od djetinstva ljetuje u obiteljskoj vikendici. Provozao se biciklom Bogovićevom ulicom. I ove godine narasla mu je gusta brada jer se ne voli zamarati brijanjem. Nije naročito preplanuo jer se ne voli pržiti na suncu, već se radije odmara u hladu borova. Izgleda da jako sunce ne odgovara ni rođenom Trogiraninu Siniši Svilanu. Direktora programa Nove TV nije se moglo ne primijetiti na špici. Potpuno izbrijana kosa isticala je pravilan okrugli oblik njegove glave. Jednako oblim grudima, u haljini dubokog dekoltea, poglede muškaraca privlačila je njegova zaručnica Silva Mustapić. Za to vrijeme oskarovac Branko Lustig pio je kavu i pušio cigaru u društvu supruge Mirjane. Iako je sjedio u hladu, od sunca se dodatno zaštitio slamnatim šeširom. Lustigovi su prije nekoliko dana viđeni u Zagrebu na ručku s bivšim premijerom Ivom Sanaderom, koji je nakon plovidbe na jahti Malo vitra prebolio upalu pluća.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • corn flakes 24.08.2009.

    Jao ovog Svilana ... katastrofa !!!

  • dayan84 24.08.2009.

    kraj ljeta će biti 23.9 kako još uvijek po kalendaru stoji a uostalom još uvijek je jako toplo i ja sam na moru svaki dan...tako da to šta su se oni vratili u zagreb je apsolutni pokazatelj ničeg!!!!

  • Pichlyk 24.08.2009.

    Glupost. Mislim, zašto bi se pod svaku cijenu moralo pocrnit? Mnogi ljudi pate i od brojnih alergija i osipa koje dobiju pri izlaganju sunčevim zrakama. Činjenica jest da su sunčeve zrake iz godine u godinu sve opasnije. Btw, bit će da neki mediteranci ne znaju dalje od nosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare