To je to što me zanima!

Poznati su se ove godine dobro proveli na brojnim svadbama

U godini na izmaku definitivno se tražila sala više. Barem što se poznatih tiče. Mnogi od njih su u proteklih 365 dana odlučili izgovoriti sudbonosno 'da, neki i više puta'
Vidi originalni članak

Nives Čanović i Goran Ivanišević

Radijska voditeljica Nives Čanović (35) krajem prosinca  je postala gospođa Ivanišević. S proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46) u tajnosti se vjenčala u Zagrebu.

Nagađalo se da će se par vjenčati 2018. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten.

Vjenčanje je bilo u tajnosti jer je Nives poželjela intimnu ceremoniju na koju su pozvali tek obitelj i najbliže prijatelje. Detalje i nakon slavlja drže u najstrožoj tajnosti.

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Tia Jurčić i Mario Mamić

Pokćerka ekonomista Ljube Jurčića iza sebe već ima brak s Chrisom Warrenom (35), a Mario Mamić (31) bio je u braku s Monikom Kravić.

BAJKOVITO VJENČANJE Zabavljala ih Rada Manojlović: Uzvanici su uživali u janjetini

Tia Jurčić (33) i nogometni menadžer vjenčali su se sredinom listopada. Na svadbi u Westinu bilo je stotinjak uzvanika. Mladenka je mijenjala frizuru te je nakon ponoći raspuštenu kosu skupila u rep.

Fešta je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina.

Maja Cvjetković i Andrija Kević

Kuma Magdalena Balenović i Matea Franić, djevojka novinara Brune Kovačevića pozirale su s mladenkom Majom Cvjetković (30) u restoranu na Murteru. Bivša miss Hrvatske u lipnju se udala za hotelijera Andriju Kevića (50), a tada je bila u sedmom mjesecu trudnoće.

Na vjenčanju su bile i voditeljica Iva Jerković te bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman. Kuma se pohvalila sminkama dobrog provoda na društvenoj mreži. Goste i novopečeni bračni par zabavljao je bend koji im je, između ostalog, i zapjevao Balaševićevu pjesmu 'Ringišpil'. 

Nakon tuluma na Murteru, gosti su prespavali u hotelu Punta u Vodicama, koji se nalazi stotinjak metara od pozornice CMC festivala. Maja je početkom rujna rodila djevojčicu Vitu.

Katarina Rautek i Josip Omazić

Bilo je intimno kod matičara u Zaprešiću i bili su samo kumovi s nama, rekla je pjevačica Katarina Rautek (32). Početkom listopada se udala za inženjera prodaje u strojarstvu, Josipa Omazića.

Uz kumove, na svadbi su bili i Katarinina djeca Gabriela (3) i Dominik (5), njezina sestra s mužem te Omazićeva kći. Nakon vjenčanja otišli su u zagrebački restoran koji se pjevačici sviđa zbog tradicionalne kuhinje.

Supružnici su umjesto prstenja tetovirali imena na šake. Kaže da joj je tetovaža namjerno na desnoj ruci jer je dešnjakinja.

- Pitaju me kako se ne bojim što ću napraviti ako se rastanem. To se da popraviti, ali ne razmišljam da bi se to moglo dogoditi - napomenula je Rautek. Uvjerena je da je to tetovaža za cijeli život

Rautek se sudi s bivšim partnerom Krešimirom Svitlanovićem (33), kojeg je tužila za fizičko zlostavljanje.

Prstenje su marljivo izmjenjivali i sudionici realityja

Tina Šegetin

Barbara Šegetin u prosincu je svojoj sestri organizirala je svadbu u Nikšiću. Goste je zabavljao bend koji izvodi romsku glazbu. Na svadbu su stigli i Ervin Mujaković te Darko Petkovski koji je na slavlje svoje reality ljubavi Tine Šegetin (26) poveo novu djevojku Ljupka Mitrovu.

FOTKE S VJENČANJA 'Neke ljubavi žive vječno': Tina uživa u bračnoj idili s Racom

- Tina i Darko sad su super prijatelji. Svi se lijepo družimo i prava smo ekipa. Lijepo se ponovno okupiti i prisjetiti starih uspomena - kaže njena starija sestra Barbara (38), koja je organizirala i djevojačku večer u Crnoj Gori. Tina je na svadbi zablistala kao brineta.

Barbara je ujedno i kuma svojoj mlađoj sestri Tini. Na svadbu je stigao i Ervin Mujaković (27), koji je u reality showu patio za brinetom. Kako je rekla Barbara, Sarajlija ju je konačno prebolio i krenuo dalje. 

Tina se udaje za Racu Jovanovića (29), s kojim živi u Nikšiću. Nakon svadbe planiraju se preseliti u inozemstvo, a njihova nova najizglednija adresa je Beč. Upoznali su se u Podgorici, gdje su se i zaljubili.

Nevenka Bekavac  i Zvone Petričević

Nakon duge potrage, Nevenka Bekavac (40) napokon je pronašla ljubav. Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u travnju se udala za Sinjanina Zvonu Petričevića (43) nakon dvije godine veze.

NADA SE Neve se veseli prvom Božiću sa sinom: Uskoro ćemo ga krstiti

- Sretna sam, sve je bilo na brzinu - ispričala nam je Neve i dodala kako se prije desetak dana još nećkala oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili ne.

Sudbonosno 'da' rekli su u Sinju pred matičarom. Neve je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu, a slavlje su nastavili u restoranu.

Alojz Kanceljak

Nakon što su obznanili vijest da očekuju dijete Alojz Kanceljak (31) i njegova odabranica Monika (19) su se, sudeći prema društvenim mrežama, na jesen odlučili za novi korak u svojoj vezi.

Naime, nezaposlena kuharica iz Budinščine na Facebooku je postala Kanceljak pa je dala naslutiti da je Zagorski Putin ponovo rekao sudbonosno 'da'.

Monika je živjela u unajmljenoj kući s majkom i bratom no ubrzo se preselila u Tuhelj kod Lojzeka koji ju je navodno zaprosio nakon dva mjeseca veze. Osvojila ga je otvorenošću i pristupačnošću.

Sve je započelo neobaveznim dopisivanjem koje je trajalo dva tjedna, nakon čega su se našli na kavi.

Aktivni su bili i sportaši

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida (28) sredinom lipnja se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanik kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). 

USPAVALA GA Dok je Mateo Kovačić tonuo u san, Izabel je snimala selfije

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili. 

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje su proslavili svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

Domagoj Antolić i Mateja Mitrović

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca. 

Svadbena zvona širom showbizz svijeta

Burak Özçivit i Fahriye Evcen

Turski glumac Burak Özçivit (33), domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', vjenčao se krajem lipnja s dugogodišnjom djevojkom i kolegicom Fahriye Evcen (31).

Par se vjenčao u raskošnoj Sait Halim pašinoj vili, koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Mladoženja je navodno za zakup povijesne vile dao 75.000 eura, a nagađa se da je na svadbi bilo oko 500 uzvanika.

Par se na vječnu ljubav zakleo pred obitelji i prijateljima, a na medeni mjesec su se zaputili na Maldive.

Serena Williams i Alexis Ohanian

Nakon što su se krajem prošle godine zaručili i dobili bebu početkom rujna, tenisačica i osnivač Reddita su se vjenčali. Svadba je bila u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu, a među gostima viđeni su i Eva Longoria, Beyonce, Anna Wintour i Kim Kardashian. Tema vjenčanja je 'Ljepotica i zvijer'.

Serena i Alexis nisu štedjeli na vjenčanju koje ih je, šuška se, stajalo milijun dolara.

Stolovi za kojim su gosti sjedili nosili su ime po njezinim osvojenim Grand Slam naslovima, a kao suvenir svi prisutni sa sobom su kući ponijeli kopije njezinih trofeja. 

Miranda Kerr i Evan Spiegel

Manekenka Miranda Kerr (35) krajem svibnja udala se za 26-godišnjeg milijardera, osnivača Snapchata. Evana Spiegela.Vjenčali su se u svom domu, na svadbi je bilo 40-ak najbliže rodbine i prijatelja.

Miranda i Evan prohodali su 2014., a zaručili se dvije godine poslije. Manekenka je izjavila da se nisu seksali prije braka jer je njen novopečeni suprug tradicionalan. 

- Moj partner je jako tradicionalan i ja to poštujem - rekla je bivša Victorijina anđelica. 

Jim Parsons i Todd Spiewak

Jim Parsons (44) i Todd Spiewak razmijenili su zavjete u New Yorku, a slavlje se nastavilo u jednom restoranu.

Iako je par u vezi već 14 godina, glumac koji se proslavio likom Sheldona u 'Teoriji velikog praska' tek je prije pet godina priznalo da je homoseksualac.

Pippa Middleton i James Matthews

Nakon što je nehotice skoro zasjenila svoju sestru Kate Middleton na vjenčanju s princem Williamom 2011. godine, Pippa se pobrinula da na svojoj ceremoniji bude glavna zvijezda

Ispred Crkve svetog Marka u Englefieldu zablistala je u dizajnerskoj vjenčanici vrijednoj oko 82 tisuće kuna. Razmijenila je zavjete s milijarderom Jamesom Matthewsom (40). Vjenčali su se nakon pet godine veze. 

Kate je došla sa svojom djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte. Britanski mediji pišu da se Pippa brinula kako će se najmlađi uzvanici ponašati na svečanoj ceremoniji. 

Krešimir Sučević - Međeral i Vanja Vukić

Lovac iz 'Potjere' i njegova supruga medeni mjesec proveli su na Sejšelima. Krešimir Sučević - Međeral i Vanja Vukić vjenčali su se u svetištu Majke Božje Bistričke, a fotografiju s vjenčanja je Vanja podijelila na Facebooku. 

Krešimir se zbog svoje djevojke počeo i šišati. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Bljah 24.12.2017.

    Mrzim svatove, bljuv, parada kiča, ako se ikad budem udavala ja to neću imat

  • LoneeyLoo 24.12.2017.

    Neve i Tina bok uz bok sa Mirandom Kerr..

  • 23.12.2017.

    Majke ti mile! Kako Burak i Zvone mogu stat u isti članak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare