To je to što me zanima!

Poznati su već kupili ulaznice za spektakl Arena Ice Fever

Bliži se hokejski megaspektakl Arena Ice Fever. Brojni poznati već su kupili svoje ulaznice. Filip Juričić, Indira Vladić, Tatjana Jurić i brojni drugi bodrit će Medvjede
Vidi originalni članak

Mjesec siječanj već je tradicionalno rezerviran za hokejski megaspektakl Pan Arena Ice Fever koji se ove godine održava od 13. do 27. siječnja 2013. u zagrebačkoj Areni.

Prva utakmica u Areni Zagreb igra se u nedjelju 13.01.2013. kada će hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak ugostiti austrijski HC TWK Innsbruck. Svoju ulaznicu za sada već legendarnu hokej atmosferu potražite na www.eventim.hr i prodajnim mjestima Evenima.

Svoje mjesto u Areni Zagreb već su osigurale brojne osobe iz društvenog života hrvatske, vatreni navijači zagrebačkih Medvjeda Filip Juričić, Indira Vladić, Dubravko Šimenc, Anamarija Asanović, Ivana Mišerić, Tatjana Jurić, Goran Ivanišević i Joško Lokas koji su svoje ulaznice već kupili preko sustava Eventim-a.

Budite i vi dio ledene groznice i svojim navijanjem podržite naše zagrebačke Medvjede.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • japanokinez 10.01.2013.

    Ajde, sve bi ove još nekako mogao "progutati", ali oklen se ova Asanovička ispaštetila???

  • thule 08.01.2013.

    po čemu je ova na slici poznata....razmišljam.....žao mi je nikako da se sjetim... hm jedino možda po tome kaj pokušava uloviti nekog bogatunčića da si osigura egzistenciju,..e da,da mora da je to,..ona je sponzy al još uvijek bez lajbeka koji bi ju isfinancirao.....

  • Ivana777_1 08.01.2013.

    koga briga sta su poznati kupili

Komentiraj...
Vidi sve komentare