To je to što me zanima!

Poznati turski kuhar napravio je neugodnu scenu na SP-u: Messi je pokušavao pobjeći od njega

Nakon što je Argentina odnijela pobjedu na SP-u, društvenim mrežama se proširilo nekoliko snimaka poznatog kuhara nakon čega se našao na meti negativnih komentara
Vidi originalni članak

Argentinski reprezentativac Lionel Messi (35) našao se u neugodnoj situaciji nakon što je uz svoj tim pobijedio na SP-u u Katru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video koji se proširio društvenim mrežama pokazuje Messija, koji svim silama pokušava maknuti se od svjetski poznatog kuhara Nusreta Gockea, poznatijeg kao Salt Bae-a. 

POGLEDAJTE GALERIJU Šampionska obitelj: Messi je pozirao sa suprugom i djecom

Turski kuhar pokušao se približiti nogometašu tako što ga je uhvatio za rame i vukao za ruke, kako bi mu mogao pružiti ruku. Na Messijevom licu, ali i po govoru tijela vidjelo se koliko mu je neugodno i koliko se htio što brže maknuti od njega.

Video je izazvao lavinu reakcija, a većina njih komentiralo je zašto je kuharu uopće bilo omogućeno doći na nogometni teren.

Nusret je prije toga pozirao s Angelom Di Mariom, a na fotografijama je držao i pehar koji je osvojila Argentina. Njegovo približavanje peharu također je naljutilo javnost jer se toj nagradi mogu približiti samo posebno odabrani ljudi. Kuhar je također poljubio pehar te ga udario rukom i tako svojim prstenom oštetio trofej.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Plavusa 13 Pink G 19.12.2022.

    Hahaha, samo mu je ovaj narcis falio. Dovoljno je Messiu bilo kad ga je u trenutku najveceg slavlja sheik ogrnuo onom stracom....cisto da ga sjeti zasto slavi i cije je vlasnistvo.

  • 19.12.2022.

    Tko je taj Messi svi o njemu pricaju a ja ga nisam ni primjetio,jel to onaj koji voli pucat penale koji uopce nisu penali gdje cak i VAR siti jer je dobro podmazan?

  • sljastrava 19.12.2022.

    Messi je nitko i ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare