To je to što me zanima!

Poznati turski kuhar vukao je Messija za ruke, a sada su mu zabranili dolazak na utakmicu

Salt Bea pokušao se približiti u Katru Messiju. Nakon neugodne situacije zabranjen mu je dolazak na finale nogometnog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama
Vidi originalni članak

Argentinski reprezentativac Lionel Messi (35) našao se u neugodnoj situaciji nakon što je uz svoj tim pobijedio na SP-u u Katru. Slavni turski kuhar Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bea, pokušavao je doći do nogometaša. Video se počeo širiti društvenim mrežama, a za kuhara su sada zbog ponašanja uvedene i sankcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video koji se proširio društvenim mrežama pokazuje Messija, koji svim silama pokušava maknuti se od svjetski poznatog kuhara Nusreta.

SALT BAE NIJE IMPRESIONIRAO Slavni chef otkrio kako sprema novi burger, zgroženi pratitelji: 'Odvratno, tko bi ovo naručio?'

Nakon neugodne situacije turskom kuharu zabranjen je dolazak na finale nogometnog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prisjetimo se, Salt Bea pokušao se približiti u Katru Messiju tako što ga je uhvatio za rame i vukao za ruke, kako bi mu mogao pružiti ruku. Na Messijevom licu, ali i po govoru tijela vidjelo se koliko mu je neugodno i koliko se htio što brže maknuti od njega.

Video je izazvao lavinu reakcija, a većina njih komentiralo je zašto je kuharu uopće bilo omogućeno doći na nogometni teren.

Kuhar je također htio slaviti s igračima Argentine, hodao je za njima te se sa svima htio fotografirati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pikoparizer 22.12.2022.

    Slani baja

  • MaliCrniOdIvanaSam 22.12.2022.

    Nije salt bea nego salt bae

Komentiraj...
Vidi sve komentare