To je to što me zanima!

Prati ju cijela Amerika: Lijepa Hrvatica osvojila dva Emmyja

BIVŠA MISICA Ova talentirana djevojka rodila se u Pittsburghu. Obitelj njezinog oca došla je u Ameriku iz Duge Rese. Ralph još danas slovi za jednog od najuspješnijih sportskih agenata
Vidi originalni članak

Christina Cindrich (35) putuje po svijetu tražeći najljepše otočiće i plaže na svijetu. O tome snima televizijske priloge koje gledaju milijuni ljudi. Prošle godine je ova ljepotica ušla u listu hrvatske dijaspore '40 Under 40' koja okuplja najbolje biznismene u svijetu iz naše dijaspore.

Ova talentirana djevojka hrvatsko-talijanskih korijena rodila se u Pittsburghu. Obitelj njezinog oca Ralpha (67) došla je u Ameriku iz Duge Rese. Ralph još danas slovi za jednog od najuspješnijih sportskih agenata te je bivši nogometaš NFL-a. On je jako bitan faktor u njezinom životu jer joj je usadio ljubav prema radu.

- Sretna sam što imam roditelje koji me podržavaju - ističe Christina

Kad je bila tinejdžerka osvojila je prvo mjesto na izboru za Miss Pennsylvanije 1999. godine, a natjecala se i na državnom natjecanju ljepote. Nakon toga preselila se u Los Angeles gdje je upisala Marymount University i počela je raditi na reklamama.

Odustala od filmske i započela televizijsku karijeru

Može se pohvaliti i zavidnom filmskom karijerom. Ostvarila je 20 uloga na filmskom platnu, a Steven Spielberg angažirao ju je na filmu 'Uhvati me ako možeš'.

- Bilo je prekrasno raditi sa slavnim redateljem - rekla je. Osim toga, pojavila se u televizijskoj seriji 'Kućanice', 'Frasier', 'CSI' i mnogim drugim.

Napustila je holivudsku karijeru i preselila u Boone kako bi radila na televiziji i brusila svoje sposobnosti. Kada je postala profesionalka vratila se u Kaliforniju gdje je dobila svoj prvi show 'Privatni otoci' u kojem je prikazivala putovanja na skrivene mjesta.

Nominirana za Emmy sedam puta

Emisija joj je donijela veliki uspjeh pa su joj ponudili nekoliko nastavaka. Počela je putovati po cijelom svijetu i snimati za televiziju. Od emisije 'Private Islands' stvorila je brand koji su pratili milijuni ljudi. Skupila je sedam nominacija i osvojila dva Emmyja.

- Velika je čast kad si prepoznat od kolega. Osvojiti ovakvu nagradu bila mi je velika želja - rekla je.

Christina je miljenica američke publike. Na Instagramu je prikupila 90.000 pratitelja, a aktivna je i na Facebooku i Twitteru.

Iako posjećuje najskrivenije kutke na planeti, jako se veseli putu u Hrvatsku koji je među prvima na njenoj listi. Christina je na Jadranskom moru bila samo jednom, ali ono joj je ostalo u predivnom sjećanju.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mauro4 15.01.2017.

    Ne budite smijesni. Koja hrvatica.jer joj neka baba mozda rodom iz hr.al mozda. Zena veze nema sa hr a jos manje da je hrvatica.

  • blondie8 14.01.2017.

    u ovome slučaju ljepota i pamet idu zajedno, k tome još i hrvatski geni sa očeve strane, još jedan naš ponos....Bravo Cristina!

  • world 2 14.01.2017.

    Ima nešto hrvatskih gena pa je odmah "naša". Po svemu sudeći treća generacija u Americi i Hrvatsko-Talijanski korijeni. Znači i Talijani je mogu svojatati. No, što je...je...zgodna žena :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare