To je to što me zanima!

Pratiteljica 'oplela' po Soraji: Vidjela sam da si lijepa uživo, ali uništavaš se Photoshopom...

Na posljednjoj fotografiji atraktivna starleta je 'servirala' silikonske grudi, a neki pratitelji komentirali su kako su Sorajine 'lopte' veće od prosječne glave
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije na kojima u prvi plan stavlja bujne atribute. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na posljednjoj fotografiji starleta je 'servirala' silikonske grudi, a neki pratitelji komentirali su kako su Sorajine 'lopte' veće od prosječne glave. Iako je često na meti hejtera, Soraja je ovaj put dobila i konstruktivnu kritiku jedne obožavateljice. 

- Toliko si lijepa na snimkama i uživo, ali se uništiš ovim photoshopom. Ne bih niti komentirala da te nisam vidjela. Šteta - stoji u komentaru. 

Starleta se nedavno pohvalila novim Ferrarije. Na društvenim mrežama objavila je videozapis iz automobila, a pratitelji su odmah krenuli diskutirati o nepoznatoj osobi za volanom. Većina ih se složila kako je riječ o misterioznom zaručniku. 

Prije mjesec dana, srpski mediji pisali su, kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37) srpskog porijekla s kojim je u vezi skoro godinu dana. Starleta i njezin izabranik zakazali su svatove prije epidemije korone i čvrsto su odlučili da ih ne otkazuju.

- Optimistični su da će za dva mjeseca proći epidemija i da neće morati mijenjati planove. Još početkom godine rezervirali su za lipanj jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gdje će imati slavlje - rekao je dobro obaviješteni izvor za Informer.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bree77 17.07.2020.

    Ona još ni boju svojih očiju nije prihvatila kamo li što drugo, zna se da ima smeđe

  • Michelangelo 17.07.2020.

    Ne mogu shvatiti taj mentalni sklop kod žena koje si pumpaju sise,čube,dupe..itd.Zbog čega to rade?Da bi se svidjele muškima?Po komentarima muških se lako može zaključiti što mislimo o tome..bar oni normalni.Možda da bi se svidjele sebi ili drugim ženama?Možda je ipak samo prazni prostor tamo gdje bi trebao biti mozak...:(

  • snjeskica 17.07.2020.

    ono ak budu imali djece, dijete joj nimalo nece bit slicno sadasnjoj JA

Komentiraj...
Vidi sve komentare