To je to što me zanima!

Prave ljepotice: Dječje zvijezde za kojima danas frajeri uzdišu

Karijeru su započele kao 'klinceze', a uspjeh nije izostao ni kada su 'Barbike' zamijenile štiklama. Jedno je sigurno - ove dječje zvijezde danas su pravi 'komadi'
Vidi originalni članak

Ove poznate dame pod svjetla reflektora stale su još kao djevojčice. One su danas odrasle, neke od njih osim uspona doživjele su i padove, ali i dalje izgledaju sjajno.

EMMA WATSON

PA/Pixsell

Emma Watson (25) igrala je ulogu Hermione Granger u svih osam nastavaka sage o čarobnjaku Harryju Potteru. Prije toga glumila je samo u školskim predstavama, a danas je jedna od najuspješnijih, ali i najljepših britanskih glumica. 

Emma je diplomirala na Sveučilištu Brown, a UN ju je proglasio ambasadoricom dobre volje.

DAKOTA FANNING

PA/Pixsell

Glumica od malena plijeni pažnju svojim talentom. U dobi od sedam godina glumila je u filmu 'Ja sam Sam' i privukla pažnju struke i javnosti. Najmlađa je glumica u povijesti nominirana za prestižnu nagradu Screen Actors Guild. 

Njena gluma joj je priskrbila niz istaknutih uloga u filmovima poput 'Rat svjetova', 'Tajni život pčela' i u 'Sumrak sagi'.

KIRSTEN DUNST

PA/Pixsell

Kirsten Dunst (33) sa samo tri godine postaje Fordov model. Bavila se manekenstvom do 1989. nakon čega slijedi filmski debi u filmu Woodyja Allena 'New York Stories'.

Sa samo 11 godina glumila je u filmu 'Intervju s vampirom', a planetarnu slavu donijela joj je uloga Mary-Jane Watson u 'Spidermanu'.

Glumicu je nedavno zaprosio njezin dečko Garret Hedlund (32). On i Kirsten već navodno planiraju i djecu, ali nakon svadbe, koja će biti početkom 2016. godine. 

SCARLETT JOHANSSON

PA/Pixsell

Počela je glumiti još kao dijete, isprva u kazalištima New Yorka,  a od 1994. godine i u filmu. Ulogom u filmu 'Šaptač konjima' stekla je svjetsku slavu koju je kasnijim ulogama u filmovima 'Izgubljeni u prijevodu' i 'Završni udarac' samo potvrdila.

Nakon snimanja filma 'Završni udarac', redatelj Woody Allen proglasio ju je svojom novom muzom.

Scarlett Johansson (30) danas je u braku s francuskim novinarom Romainom Dauriacom (31). Par se vjenčao krajem 2014. godine i imaju kćerkicu Rose.

BRITNEY SPEARS

Instagram

Britney se prvi put javnosti predstavila kao članica Mickey Mouse Cluba, početkom 90-ih. Pop scenom zavladala je 1998. godine, zahvaljujući svom debitantskom albumu 'Baby One More Time'.

Ipak, čini se da pop princeza nije mogla samo tako podnijeti teret slave. Nakon veze s Justinom Timberlakeom, sreću je okušala i sa srednjoškolskom ljubavi, Jasonom Alexanderom. Vjenčali su se u Las Vegasu i tražili poništenje braka 55 sati nakon ceremonije. Nakon toga, zaljubila se u plesača Kevina Federlinea. Vjenčali su se, dobili dvoje djece, ali su se ubrzo i rastali.

Britney je nakon toga bila usamljena, depresivna i nezadovoljna životom, a doživjela je i živčani slom.

Ipak, čini se da se nekadašnja pop princeza uspjela dovesti u red, kako poslovno, tako i privatno.

CHRISTINA AGUILERA

PA/Pixsell

Christina Aguilera (34) prvi se put pojavila na televiziji 1990. godine kao natjecateljica u emisiji 'Star Search', a od 1993. do 1994. nastupala je u televizijskoj emisiji Disneyevog kanala 'The New Mickey Mouse Club', baš kao i Britney Spears.

Pjevačica je potpisala ugovor s diskografskom kućom RCA Records nakon što je snimila pjesmu 'Reflection'  za film 'Mulan'.

Od 2005. do 2010. godine bila je u braku s Jordanom Bratmanom s kojim ima sina Maxa.

Na setu filma 'Burlesque' zaljubila se u sadašnjeg zaručnika Matthewa Rutlera, a sredinom kolovoza 2014. godine rodila se njihova kćer Summer Rain.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • heyjoe878 23.01.2016.

    ja ne kuzim sta je ljudima na ovoj Emmi toliko fascinatno... Ok je, ali nista posebno. Bila mi je slatka i simpa u Harryu, sad mi je ok, ali ne kontam nikako sta ljudi vide u njoj...

  • muskarac 22.01.2016.

    christina i britney uppce nisu dostojne toga da budu na ovoj listi sa dakotom jer o glumi pojma nemaju, emma i dakota a pogotovo dakota su vrhunske glumice

  • Ivan Mašić 22.01.2016.

    Kirsten Dunst izgleda nekako starija nego što je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare