Obavijesti

Show

Komentari 57

Prave ljepotice: Dječje zvijezde za kojima danas frajeri uzdišu

Prave ljepotice: Dječje zvijezde za kojima danas frajeri uzdišu
12

Karijeru su započele kao 'klinceze', a uspjeh nije izostao ni kada su 'Barbike' zamijenile štiklama. Jedno je sigurno - ove dječje zvijezde danas su pravi 'komadi'

VIDEO

Ove poznate dame pod svjetla reflektora stale su još kao djevojčice. One su danas odrasle, neke od njih osim uspona doživjele su i padove, ali i dalje izgledaju sjajno.

EMMA WATSON

PA/Pixsell

Emma Watson (25) igrala je ulogu Hermione Granger u svih osam nastavaka sage o čarobnjaku Harryju Potteru. Prije toga glumila je samo u školskim predstavama, a danas je jedna od najuspješnijih, ali i najljepših britanskih glumica. 

Emma je diplomirala na Sveučilištu Brown, a UN ju je proglasio ambasadoricom dobre volje.

DAKOTA FANNING

PA/Pixsell

Glumica od malena plijeni pažnju svojim talentom. U dobi od sedam godina glumila je u filmu 'Ja sam Sam' i privukla pažnju struke i javnosti. Najmlađa je glumica u povijesti nominirana za prestižnu nagradu Screen Actors Guild. 

Njena gluma joj je priskrbila niz istaknutih uloga u filmovima poput 'Rat svjetova', 'Tajni život pčela' i u 'Sumrak sagi'.

KIRSTEN DUNST

PA/Pixsell

Kirsten Dunst (33) sa samo tri godine postaje Fordov model. Bavila se manekenstvom do 1989. nakon čega slijedi filmski debi u filmu Woodyja Allena 'New York Stories'.

Sa samo 11 godina glumila je u filmu 'Intervju s vampirom', a planetarnu slavu donijela joj je uloga Mary-Jane Watson u 'Spidermanu'.

Glumicu je nedavno zaprosio njezin dečko Garret Hedlund (32). On i Kirsten već navodno planiraju i djecu, ali nakon svadbe, koja će biti početkom 2016. godine. 

SCARLETT JOHANSSON

PA/Pixsell

Počela je glumiti još kao dijete, isprva u kazalištima New Yorka,  a od 1994. godine i u filmu. Ulogom u filmu 'Šaptač konjima' stekla je svjetsku slavu koju je kasnijim ulogama u filmovima 'Izgubljeni u prijevodu' i 'Završni udarac' samo potvrdila.

Nakon snimanja filma 'Završni udarac', redatelj Woody Allen proglasio ju je svojom novom muzom.

Scarlett Johansson (30) danas je u braku s francuskim novinarom Romainom Dauriacom (31). Par se vjenčao krajem 2014. godine i imaju kćerkicu Rose.

BRITNEY SPEARS

Instagram

Britney se prvi put javnosti predstavila kao članica Mickey Mouse Cluba, početkom 90-ih. Pop scenom zavladala je 1998. godine, zahvaljujući svom debitantskom albumu 'Baby One More Time'.

Ipak, čini se da pop princeza nije mogla samo tako podnijeti teret slave. Nakon veze s Justinom Timberlakeom, sreću je okušala i sa srednjoškolskom ljubavi, Jasonom Alexanderom. Vjenčali su se u Las Vegasu i tražili poništenje braka 55 sati nakon ceremonije. Nakon toga, zaljubila se u plesača Kevina Federlinea. Vjenčali su se, dobili dvoje djece, ali su se ubrzo i rastali.

Britney je nakon toga bila usamljena, depresivna i nezadovoljna životom, a doživjela je i živčani slom.

Ipak, čini se da se nekadašnja pop princeza uspjela dovesti u red, kako poslovno, tako i privatno.

CHRISTINA AGUILERA

PA/Pixsell

Christina Aguilera (34) prvi se put pojavila na televiziji 1990. godine kao natjecateljica u emisiji 'Star Search', a od 1993. do 1994. nastupala je u televizijskoj emisiji Disneyevog kanala 'The New Mickey Mouse Club', baš kao i Britney Spears.

Pjevačica je potpisala ugovor s diskografskom kućom RCA Records nakon što je snimila pjesmu 'Reflection'  za film 'Mulan'.

Od 2005. do 2010. godine bila je u braku s Jordanom Bratmanom s kojim ima sina Maxa.

Na setu filma 'Burlesque' zaljubila se u sadašnjeg zaručnika Matthewa Rutlera, a sredinom kolovoza 2014. godine rodila se njihova kćer Summer Rain.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.