To je to što me zanima!

Pravi kriminal: Johnny Depp je preuzeo ulogu u 'Labirintu'

Filmski festival u Toronto Film Festival započeo je jučer i traje narednih devet dana, a već izgleda da je najnoviji Deppov film, istinita krimi priča 'Labirint', zapeo za oči svima
Vidi originalni članak

Premda s legendarnim filmom Davida Bowieja dijeli ime, novi projekt Johnny ja Deppa, 'Labirint', nije nikako povezan s goblinima niti s magijom niti s rebootom 'Labirinta'. Deppov film je i te kako utemeljen u stvarnosti i bavi se istinitom pričom o policajcu Russellu Pooleu. Spomenuti je policajac dobio zadatak razriješiti visokoprofilna ubojstva dvojice muzičara - Tupaca Shakura i Biggie Smallsa - krajem '90 u Los Angelesu, no njegova su ga istraživanja odvela u sasvim drugom pravcu.

Upornost koju je iskazao isplatila se kada je otkrio korupcijski lanac unutar losanđeleške policije, no doveo je svoj život u opasnost.

Johnnyja Deppa vidjeli smo u raznovrsnim ulogama u zadnjih nekoliko godina, uglavnom u fantastičnim žanrovima, tako da nam je drago da se glumac u zadnjih nekoliko filmova ipak okreće 'normalnim' ulogama, u kojima istinski možemo vidjeti ono što ga je učinilo velikim glumcem.

Film bismo mogli u kinima vidjeti tijekom proljeća 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aschatria 01.01.2017.

    like

  • El Tractor 11.09.2016.

    Blow, Donnie Brasco pa i zadnji Black Mass, to su filmovi koji mu leže, nadam se dobrom filmu.

  • kung fu panda 09.09.2016.

    to bi mogao biti dobar film

Komentiraj...
Vidi sve komentare