To je to što me zanima!

Pravo je čudo što Courteney nisu 'ispale' grudi u ovoj haljini

Glumica je za potrebe snimanja obukla dekoltiranu bijelu haljinu kakvu je proslavila Marilyn Monroe. Trčkarala je po plaži i uspjela poprsje zadržati unutar haljine
Vidi originalni članak

U seriji 'Cougar Town' glumi privlačnu nedavno rastavljenu ženu koja se 'pali' na mlađe muškarce i pokušava u ljubavni život uvesti malo zabave. Courteney Cox (47) na snimanju jedne od epizoda trčala je po plaži u bijeloj dekoltiranoj haljini kakvu je proslavila Marilyn Monroe. 

Dekolte joj je bio jako dubok, no glumica je bezbrižno snimala iako je izgledalo kao da će joj grudi svaki tren 'ispasti' iz haljine. S Joshom Hopkinsom (41) snimala je ljubavnu scenu tijekom koje su se strastveno ljubili. U pauzi od snimanja Courteney i Josh ogrnuli su se kaputima i obuli tople čizme. Očito baš i nije bio najtopliji dan iako je ona po plaži trčala bosa. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • RajskaBatina 02.02.2012.

    To su specijalne sise koje nikad ne ispadaju iz haljine, čak i ako se kruzer nagne

  • Dobricina 02.02.2012.

    Ti svi glumci su toliko nemoralni, svak se svakim ljubaka, nije li to nevjera ako su u vezi ili u braku.?? Znam da im je to posao, ali normalni ljudi kažu da ne bi dopustili svojim supružnicima takve uloge gdje ih moraju varati. Fuj, gnusno, ti glumci!! :-(( A vi svi koji mi dajete minuse se valjda vidite u tome, tj., nevjerni ste. UŽAS.

  • Firemob 02.02.2012.

    mnogo mršava i matora po mom misljenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare