To je to što me zanima!

Prebolio prekid:Janko Popović Volarić uživa u noćnom životu

Subotnju večer glumac je proveo u zagrebačkom Autonomnom kulturnom klubu Medika na zabavi i modnoj reviji. Odnedavno slobodni Janko dobro se zabavljao
Vidi originalni članak

Prostor Manufakturne Slobode (PMS) u subotu je proslavio prvi rođendan. U prostoru Sive sobe (na katu) u autonomnom kulturnom centru Medika zavodljivim plesom s vatrom publiku je šarmirala Silvija Skerlev. Projekciju svog kratkog animiranog-eksperimentalnog filma imala je Dea Jagić, izložbom fotografija predstavili su se Dragan Djurić, Borna Elwazir, Sonja Ratković i Tibor Rogulja. Slike su izložili Lada Tomašić,  Ljiljana Cvetković, a zid je oslikao Igor Manenica.

Svoje raznolike kreacije pokazali su kreativci: haljine Bossa Noga, torbe Maša Novak, muške košulje Petra Puž-Novoselec, haljine-pregače Jasminka Mitrović, tunike Mia Jashe, kravate Marta Grbešić, šešire Darko Škrgatić i Tea Jesensky.

U njihovim modnim kreacijama prošetali su glumac Sven Medvešek, glumica Iskra Jirsak, glazbenik Igor Pavlica te redatelji Nevio Marasović i Miran Kurspahić. Reviju je na bubnjevima pratilio 15 članova iz Kluba dobrih vibracija, a trubu je zasvirao i Igor Pavlica iz Kawasaki tripa.Kolege glumce iz publike je bodrio Janko Volarić Popović s prijateljicom i glazbenik/glumac Nikša Marinović te redatelj Josip Visković.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mindless_automata 06.11.2012.

    Tko? Janko, Popovic ili Volaric?

  • mila 19 06.11.2012.

    ona se kiselo smiješka na jednom kantunu grada a on na drugom ..a zajedno su se slatko smijali...šteta ..šta se ne znamo smijat zajedno...eto ponekad se treba spasit ako se da šta spasit,,,

  • Der Kommissarrr 06.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare