To je to što me zanima!

Prebrodili depresiju: Bali-beg i Fahriye slave godišnjicu braka

Zbog povlačenja turskog glumca iz javnosti nagađalo se da mu ne cvjetaju ruže u braku, ali par je to opovrgnuo rođenjem sina Karana u travnju ove godine
Vidi originalni članak

Omiljeni turski par Burak Özçivit (34), poznat kao Bali-beg u seriji 'Sulejman Veličanstveni', i glumica Fahriye Evcen (33) proslavili su drugu godišnjicu braka. Zaručili su se na proslavi njegovog 32. rođendana 2016., oženili su se 2017., a u travnju ove godine dobili su i sina Karana

Proteklih nekoliko godina život im je bio težak. Burak je zaredao poslovne neuspjehe, a otac njegove supruge se razbolio. Otac je morao ići na operaciju tumora, što je dodatno pojačalo depresiju turskog glumca.

Također, zbog njegovog povlačenja iz javnosti i depresije, nagađalo se da mu ne cvjetaju ruže u braku, ali par je to demantirao rođenjem sina. Dječak je došao tjedan dana ranije no što se očekivalo, a tata ga je već pripremio za medijski svijet. Napravio mu je Instagram profil na kojem ga pratilo više od 100.000 ljudi prije nego se uopće rodio. 

Tad je par bio na meti raznih kritičara koji su ih 'pljuvali' da takvo što nije u redu raditi. 

- Ovo je bolesno. Dijete nije reklamni paket - pisali su mu pratitelji. Bali-begu su zamjerili da na sinu pokušava zaraditi i prikupiti sponzore. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mily 29.06.2019.

    ne privlače me baš tamnoputi muškarci, ali ovaj je zgodan:)

  • 29.06.2019.

    Uhhh bali beg dobaaaarrrr

  • **pak_Eminem123 29.06.2019.

    😍😍😍😍😍 prelijep

Komentiraj...
Vidi sve komentare