To je to što me zanima!

Pred raspadom veza J. Lopez i 18 godina mlađeg C. Smarta?

Već je neko vrijeme svjesna toga da njezina veza s Casperom nije zauvijek. A sada joj to govori i srce, otkrio je za portal RadarOnline.com izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Pjevačica je 5. listopada bila počasna gošća na večeri kampanje za ljudska prava u Washingtonu. Na crvenom tepihu Jennifer Lopez (44) pozirala je s nekoliko gostiju, no među njima nije bio njezin 18 godina mlađi dečko Casper Smart. 

Iako je plesač također bio na ovoj svečanosti, par se nije zajedno fotografirao, a kako tvrdi RadarOnline.com, zajedno nisu viđeni već tri tjedna. Kako piše spomenuti portal, par je pred prekidom veze, a već su tijekom ljeta bili razdvojeni na neko vrijeme.

- Jennifer ne voli govoriti o vezi s Casperom, no u posljednje vrijeme je nekoliko puta natuknula da je među njima nestalo kemije - otkrio je izvor blizak pjevačici te dodao da Jennifer prolazi kroz teško razdoblje.

- Već je neko vrijeme svjesna toga da njezina veza s Casperom nije zauvijek. A sada joj to govori i srce - dodao je izvor te otkrio da Jennifer želi preuzeti odgovornost za svoj život i ne ponavljati greške iz prošlosti. 

Pjevačica je navodno već nekoliko puta pokušala prekinuti vezu s Casperom, a u lipnju joj je to najteže palo. 

- Snimala je film u New Yorku. Kad nisu radili njezine scene, skrivala se u prikolici. Jela je sladoled i izgledala jako umorno. Casper je za to vrijeme na Instagramu objavljivao slike s kampiranja na kojem je bio sam. Jenniferin tim tada ju je počeo pripremati za solo pojavljivanja u javnosti, no onda je Caspera ipak odlučila primiti natrag - ispričao je izvor za RadarOnline. 

Pjevačici se navodno od Caspera najteže rastati zbog njegovog bliskog odnosa s njezinim petogodišnjim blizancima Maxom i Emmom. Jennifer je djecu dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem (45) od kojeg se rastala poslije sedam godina braka. S Casperom je u vezi dvije godine.

J. Lo ne želi raditi sa ženama koje su zgodnije i ljepše od nje

Idi na 24sata

Komentari 34

  • BundaKrznic 15.10.2013.

    A i onda je isto pametna pa ga je išla upoznavati i zbližavati s djecom.

  • NenadMagašić 15.10.2013.

    Zamisli čuda!!!!!!!

  • Zvecko_1 15.10.2013.

    Malo je izlecila komplekse sa piletinom e sad ako nadje nekog normalnog da je ozeni bice to veliki + za nju, mada ko sve nije bio sa njom tesko ce se neko prihvatiti te ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare