To je to što me zanima!

Pred razvodom? Gisele je zbog krize u braku sama otišla u Rio

Supermodel je hodom po pisti uveličala otvorenje Olimpijskih igara u Brazilu. Došla je bez muža Toma Bradyja, a šuškanja da im je brak u ozbiljnoj krizi postala su glasnija
Vidi originalni članak

Gisele Bundchen (36) bila je počašćena što su je pozvali da sudjeluje u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Iako se trudila ostaviti dojam da blista od sreće, prijatelji tvrde da je u sebi jako nesretna.

I publika i mediji primijetili su da uz nju u gledalištu nije bio suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady (39), s kojim je u braku šest godina. Unatoč Tomovim tvrdnjama da mu je žao što je morao biti na treninzima te da da se tješio gledajući suprugu u televizijskom prijenosu, sve su glasnije priče o bračnoj krizi para “teškog” 2,5 milijardi kuna.

Bundchen i Bradyja sve se rjeđe može vidjeti zajedno, a njihov prijatelj nedavno je izjavio da par već jako dugo nije bio intiman te da sve češće borave na različitim krajevima svijeta.

Gisele i Tom su se upoznali na namještenom spoju. Nakon što je među njima planula ljubav, odlučili su se vjenčati. Priredili su dvije ceremonije: u Santa Monici i Kostariki. Posjeduju domove u New Yorku, Los Angelesu, Bostonu i u Brazilu. Victorijina anđelica i sportaš imaju sina Benjamina (7) i kći Viviene (4), a Tom iz veze s glumicom Bridget Moynahan (45) ima sina Johna Edwarda (9).

Brady je Bridget ostavio čim je saznao da je trudna. Kad je to Gisele doznala, ozbiljno je razmišljala da ga ostavi.
- Ona je barakuda koja nije uspjela smotati Lea DiCapria, pa se onda bacila na Bradyja. Bridget nije imala nikakve šanse da zadrži Toma - kažu prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OM Sai Baba 09.08.2016.

    ovu nema ko nije jašio. i onda je našla ovu naivčinu kojem se uvalila, a mogao si je nać koju je htio ili još bolje zadržati svoju bivšu

  • Iskrena mala 09.08.2016.

    A jučer čitam na nekom portalu kako je ona njemu poslala lijepu poruku za rođendan i koliko ga voli ............

  • 09.08.2016.

    krasnih li prijatelja! ne poželit ih u životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare